Човек, когото косвено цяла България познава чрез продуктите, които произвеждаше.

...
Човек, когото косвено цяла България познава чрез продуктите, които произвеждаше.
Коментари Харесай

Адвокат, приятел на убития Христов: Случилото се е загадка, ходеше без охрана

" Човек, който индиректно цяла България познава посредством продуктите, които произвеждаше ". Така юристът Александър Пелев разказа своя другар - разстреляния през днешния ден в София предприемач Петър Христов в тв предаването " Лице в лице " по Би Ти Ви.

" Петър беше мой непосредствен другар.Познавахме се от 15 години ", съобщи той.

" Инвестираше обилни суми в произвеждане си. Той беше сериозен предприемач, макар, че не обичаше да е под светлината на прожекторите. Той е правил доста за града, в който живееше - Велико Търново ", изясни Пелев.

" Той беше спокоен, балансиран човек, който си държеше на думата. Достатъчно е било едно здрависване, от там нататък няма никакви проблеми. Човек, с който се познаваха доста задгранични предприемачи. Имаше и покупко-продажби с израелски компании в областта на недвижимите парцели ", споделя още юристът.

" Той в никакъв случай не се е тормозил за сигурността си. Движеше се без защита, без терзание за своята сигурност. Колата му беше напълно елементарна, не беше бронинара. Имаше единствено един водач с него. Аз нямам пояснение за себе си, от къде идват тези изстрели. За околните ни другари убийството му също е мистерия ", съобщи Пелев. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР