Човек е пропаднал в шахта на трамвайна спирка в столичния

...
Човек е пропаднал в шахта на трамвайна спирка в столичния
Коментари Харесай

Мъж пострада след падане в шахта на спирка в София

Човек е пропаднал в шахта на трамвайна спирка в столичния квартал „ Бъкстон ”, предава Българска национална телевизия. Капакът се спукал под краката му и пешеходецът има съществени пострадвания. Радослав Симеонов ще съди общината.

Спирката, на която става случаят, е на ремонтирания сектор на трамвай номер 5 и е открита на 8 декември

„ Трябваше да стигна до светофара, само че стигнах до едни шахти, пропаднах в действителност в една шахта, информационна. Капакът просто се срина под мен, разцепи се на две и аз се открих на земята с разнообразни контузии, в това число контузии на устата, разтърсени зъби и по този начин нататък ”,казва  Радослав Симеонов.

От Столична община дадоха отговор, че към този момент са изпратили спешен екип на мястото.

„ След получен сигнал на 13 февруари, понеделник, Столична община изпрати спешен екип на място. Установено е строшаване на единия от трите капака на шахтата на трамвайната спирка. Веднага е осъществена замяна на счупения похлупак. Проверяват се записи от видеонаблюдението в региона, защото и трите капака на шахтата са нови ", обясниха от Столичната община.

Днес служащи продължаваха да подменят краткотрайните шахти по спирките на новото трамвайно трасе с капаци като този, поради който е станал случая.

 

 

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР