Членовете на свирепата ММА наркобанда от Бургас разполагат с абсолютно

...
Членовете на свирепата ММА наркобанда от Бургас разполагат с абсолютно
Коментари Харесай

Задържаните ММА бойци си спретнаха купон за Нова година в ареста

Членовете на свирепата ММА наркобанда от Бургас разполагат с безусловно неразрешени екстри зад решетките като интернет и телефон. За това алармираха читатели на Флагман.бг, засекли сериозна интензивност във Facebook профилите на приятелите на Георги Карчев-Карчо и Илко Паскалев. Към момента на независимост е само Илко, който бе пуснат през септември м.г. против 6 000 лева гаранция. Всички останали се намират в столичния арест.

Припомняме, че бандата беше разрушена след акция на ГДБОП и ОДМВР-Бургас през юни м.г. Mалко по-късно с обвинявания за присъединяване в ОПГ за развъждане и разпространяване на опиати се снабдиха Георги Карчев-Карчо, Илко Паскалев, Димитър Киров-Марангоза, Теодор Бангеев-Дългия, Георги Иванов, Филип Чорио, Станчо Христов и Николай Сребров.

Логично последната интензивност на арестантите във Facebook бе през юни м.г. През декември обаче се следи оживление. И до момента в който посоченият за водач Карчо просто актуализира профилната си фотография със остарял фотос, други като Марангоза не се тормозят да публикуват новогодишни селфита от килията.
Киров разгласява фрагменти от ареста на 31 декември, малко преди 21 часа. Прави усещане, че ситуацията зад решетките в София е много по-луксозна и приятна спрямо корпуса в Бургас, да вземем за пример.



„ Айдееее няма ко да стане и в пъкъла да сме то се знай кои са най”, написа под фрагментите Марангоза. Снимките събират над 60 лайка.

„ 13ти мачка”, „ Бургас в София” и „ Наздраве муцуни! Свободата идва с новата година!” са единствено част от десетките мнения под скандалните фотоси.

„ Аз знам цената на греховете си не не помня приятелите и враговете си радостно изкарване на всички мъжки момчета!!!”, написа малко по-рано на 31-ви декември Марангоза.

Теодор Дългия пък разгласява точно на Студентския празник нова корица, на която двамата с Карчо пъчат мускули през лятото. Кадърът събира над 70 лайка. Сред тях има такива на останалите членове на бандата, само че и на други известни фигури от ъндърграунда по Южното Черноморие.



Дългия поства още няколко архивни фотоса с Карчо от средата на декември до момента. Същото прави и Карчев. Те са трансформирали названията на профилите си на прочут американски рапър и псевдоним на именит боксьор. Със сигурност обаче профилите са същински и не са основани неотдавна, защото имат много другари и са дейни отдавна.

Делото против бандата, която съгласно прокуратурата разчиствала конкуренцията с изключителна свирепост, вдъхновявайки се от интернационалната престъпна конструкция MS 13, стартира през днешния ден с разпоредително съвещание в Специализирания углавен съд. Макар че не показва изявен водач, държавното обвиняване счита, че йерархично най-високо е стоял Георги Карчев-Карчо, който провел разпространяването на конопа. Ключова роля имали още Илко Паскалев, който снабдявал уличните дилъри, както и Филип Чорио. Последният произвеждал самичък дрогата в неповторима оранжерия в жилището си в Бургас. При акцията у тях е открита „ реколта” от 10 кг марихуана.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР