Членовете на кралското семейство често попадат в неловки и срамни

...
Членовете на кралското семейство често попадат в неловки и срамни
Коментари Харесай

Срамните моменти от живота на кралското семейство

Членовете на кралското семейство постоянно попадат в неловки и срамни обстановки, както всички елементарни хора, само че медиите дебнат всяка тяхна неточност и срамните им секрети стават обществено известни.
 кралското семейство Gulliver/Getty Images
През 1992 година фотография, на която любовникът на Сара Фъргюсън смуче пръста на крака ѝ шокира кралския двор, появявайки се в медиите. По това време Сара била дружно с кралицата в замъка Балморал. Скандалът е огромен и тя бързо напуща кралското имение, като по-късно не е канена там чак до 2008 година

През 1971 година от трезор на лондонска банка биват откраднати голи секс фотоси на принцеса Маргарет . По-късно медиите схващат за случката и я раздуват пред обществото, само че без да се докопат до някоя от скандалните фотоси на принцесата. През 2008 година е изработен и игрален филм (The Bank Job), основан на тази история.

През 1992 година The Sun разгласява дубликат от телефонен диалог сред принцесата на Уелс и нейния хипотетичен ухажор Джеймс Гилби. Тя към момента е омъжена за принц Чарлз. В диалога Гилби назова принцеса Даяна с името на домашния любим squidgy 53 пъти и споделя, че я обича. Аферата е наречена Squidgygate поради псевдонима.-->

Скоро по-късно, през 1993 година, австралийско списание пусна абсурден дубликат от диалог сред принц Чарлз и Камила Паркър Боулс . Телефонният диалог удостоверява слуховете, че принцът на Уелс е сантиментално зает с Боулс. Инцидентът е наричен " Камилагейт ". В него има и доста мръсни думи, разменени сред двамата, в това число и едно съпоставяне от страна на принц Чарлз, който желае да се трансформира в тампон, с цел да бъде в панталоните на Боулс.
 Чарлз и Камила Guliver/Getty Images
През 2012 година в медиите се появяват папарашки фотоси от лятната отмора на принц Уилям и Кейт Мидълтън , на които дукесата на Кеймбридж е по монокини и в разнообразни пози по секси бански. Това става огромен скандал и кралският двор завежда дело против папараците.

И още:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР