Членовете на Г-20 се споразумяха да поддържат отворени пазари, предаде

...
Членовете на Г-20 се споразумяха да поддържат отворени пазари, предаде
Коментари Харесай

Членовете на Г-20 се споразумяха да поддържат отворени пазари

Членовете на Г-20 се споразумяха да поддържат отворени пазари, съобщи ТАСС, цитирайки окончателната декларация на международните водачи след срещата на върха в Хамбург. Те се оповестиха и срещу протекционизма, само че признаха ролята на защитни ограничения във връзка с търговията, осведоми БГНЕС, съобщи Народоосвободителна въстаническа армия.

В документа се показва още, че всички страни се ангажират с Парижкото съглашение за климата, като се изключи Съединените щати.  " Ние се запознахме с решението на Вашингтон да се отдръпна от съглашението от Париж. Лидерите от останалите страни от Г-20 заключиха обаче, че договорът няма да бъде преразгледан ", се споделя в документа. Държавите показват също, че ще работят дружно за превъзмогване на последствията от миграцията. Сред акцентите е и желанието на огромните стопански системи да влагат в Африка, подобрявайки изискванията на живот на Черния континент и предпазвайки Европа от нов напор на чужденци.

Г-20 се схванаха още благодарение на всички налични средства да се опълчват на корупцията.  " Ние продължаваме да изпълняваме проекта за битка с корупцията в годините 2017-2018, благодарение на практическо интернационално съдействие и техническа помощ. Поддържаме четири пакета от значими правила, които се концентрират върху целостта на обществения и частния бранш “, се споделя в официалното съобщение.

Съобщението гласи, че компании, които вършат облага благодарение на корупционни схеми, ще бъдат изправени пред съда. В този подтекст, групата се съгласи да противодейства на контрабандата на редки животни и растения.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР