Членовете на Европейския парламент в Страсбург бяха предупредени в четвъртък

...
Членовете на Европейския парламент в Страсбург бяха предупредени в четвъртък
Коментари Харесай

Замърсена вода създаде извънредна ситуация в Европарламента в Страсбург

Членовете на Европейския парламент в Страсбург бяха предизвестени в четвъртък да не пият вода от бутилки, раздадени вътре в постройката , откакто хора се се разболели от хипотетично заразяване, написа POLITICO.

" Молим Ви да не пиете от никакви бутилки с вода в постройката на Екологичен потенциал в Страсбург ", се споделя в незабавно текстово известие, изпратено до хиляди чиновници и политици.

SMS-ът дава номер за незабавна здравна помощ, " с цел да се свържете при положение на излагане " и предизвестява, че бутилките са били раздадени и в офисите на ръководителя на Екологичен потенциал Роберта Мецола в четвъртък.

Пресслужбата на Европейския парламент заяви, че френските управляващи са били осведомени. Продължават инспекциите, пишат от пресслужбата. " Превантивното известие беше изпратено като част от задължението за грижа на институцията ", прибавиха те.

Представител на Европейски Съюз сподели, че редица хора са се почувствали зле, само че по-късно са се възстановили , откакто са пили бутилирана вода, евентуално от неприятно измита стъклени бутилки.

" Добре, че се придържах към виното ", иронизира един чиновник на Екологичен потенциал.

Сградата в Страсбург от дълго време има проблем с сигурността на питейната си вода , само че нормално от чешмите.

През 2021 година починалият ръководител на Народното събрание Давид Сасоли омаловажи концепцията, че е хванал легионерска болест от водата в постройката на институцията в Страсбург.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР