Членовете на екипажа могат да откажат да обслужват пътници по

...
Членовете на екипажа могат да откажат да обслужват пътници по
Коментари Харесай

Разкриха тайната за „мъртвата позиция“ в самолетите, която стюардесите винаги отказват да…

Членовете на екипажа могат да откажат да обслужват пасажери по време на полет, до момента в който са " в мъртва позиция ", съгласно някогашната стюардеса, написа уеб сайтът pochivka.blitz.bg.

Макар и незнаен на множеството пасажери, терминът в промишлеността е нещо, което множеството чиновници на полети вършат по време на кариерата си.

Според Бети Тиски, която е писала за прекарванията си като стюардеса в записките си „ Бети в небето с куфар “, този термин значи, че те публично са отвън работа.

Това е даже да са към момента в униформа.Бети изяснява по какъв начин членовете на екипажа постоянно са на самолета, в случай че летят до дома си или до друго летище за различен полет. Тя написа: „ Често сме към момента в униформите си, само че не сме на работа.

" Ако видите стюардеса да чете списание и да пие пиво или да дреме, тя не е мързелива - тя просто е " в мъртва позиция ".

Патрик Смит, създател на Cockpit Confidential и уеб страницата Ask the Pilot, допусна, че стюардесата би трябвало да продължи да бъде дежурна.

Той изяснява, че това „ не е същото като пътешестване до работа или персонално пътешестване “.

Вместо това те към момента са на „ дежурство “ и просто „ се пренасочват “.

Това значи, че въпреки те да не са задължени да асистират на пасажерите и да ги обслужват, те въпреки всичко ще бъдат задължени да оказват помощ при изключителна обстановка на борда.

Ако стюардесата е " в мъртва позиция ", с цел да работи по различен полет, това може да докара до това пасажерите да се смъкват от самолета, с цел да създадат място за тях.

Инцидент през 2017 година по време на полет на United Airlines стана вирусен, откакто видеото на пасажера Дейвид Дао сподели, че той бил принудително свален от полета, с цел да направи място за четирима от екипажа.

Други известни обстановки, свързани с " мъртва позиция ", са за конспиратора Франк Абагнале, който се представял за водач и пътува по този начин в минимум 26 страни, което въодушевява кино лентата от 2002 година " Хвани ме, в случай че можеш”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР