Членовете на екипа на Emmerdale дразнят, че напускането може да

...
Членовете на екипа на Emmerdale дразнят, че напускането може да
Коментари Харесай

Напускането на ITV Emmerdale е „запечатано“, тъй като актьорите дразнят драматичен обрат в съдебната зала, който „променя всичко“

Членовете на екипа на Emmerdale нервират, че напускането може да е на картите в идните подиуми, защото обратът „ трансформира всичко “.

Сапунените звезди Зоуи Хенри и Марк Чарнок дразнеха бъдещето на своите герои Рона Госкирк и Марлон Дингъл, на фона на борбата им с някогашния на Рона Гюс Малкълмс за попечителството над бебето Айви. Зрителите знаят, че Гюс и починалата му партньорка Луси са отишли ​​зад гърба на Рона и са употребявали ембрионите, които тя е замразила с Гюс години по-рано.

Луси за жалост умря по време на раждането на бебето Айви и Рона реши да помогне на Гюс измежду неговите тъга да се грижат за щерка си. Рона скоро разви майчински усеща към дребното и сподели на Гъс, че желае да бъде част от живота на Айви, оставяйки го гневен.

Оттогава те се сблъскват за бъдещето на Айви и събитията доведоха до Рона изправен пред съда по обвинявания в похищение, а Гас изправен пред съд за машинация, обвързвана с откраднатите ембриони. Рона неотдавна научи, че не е отговорна и в този момент...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР