Членове на семейството на казаха в сряда вечерта, че нямат

...
Членове на семейството на казаха в сряда вечерта, че нямат
Коментари Харесай

Сестрата на Травис Кинг: Той не е от типа, който просто изчезва


Членове на фамилията на споделиха в сряда вечерта , че нямат причина да считат, че боецът, който предишния месец мина през границата сред Северна и Южна Корея в демилитаризираната зона, ще избяга от американската войска , предава " Си Ен Ен ".

Джакеда Гейтс, сестрата на Кинг, сподели в студиото на " Си Ен Ен ", че фамилията не е получило повече информация за местонахождението на брат й, само че акцентира, че той " не е от вида, който просто изчезва ".

" Така че, ето за какво усещам, че историята е по-дълбока от това ", сподели тя, добавяйки: " Не имам вяра, нямам доверие, че е просто е избягал. "

Смята се, че Кинг - за който американската войска сподели, че  е минал в Северна Корея   " съзнателно и без позволение " , е първият американски боец, минал в Северна Корея от 1982 година насам.

Според наличната информация до този миг , Кинг е имал история на нахлуване, изправен е пред дисциплинарни дейности за държанието си и е трябвало да се върне в Съединени американски щати ден преди случая.

Майрън Гейтс, чичото на Кинг, сподели, че макар че фамилията се е свързало с разнообразни офиси на определени чиновници, то не е чуло от администрацията на Байдън и желае Белият дом да направи повече.

" Искаме да дойдат в къщата ни , с цел да приказват с нас и да ни кажат нещо ", сподели той.

Семейството, сподели той, се е свързало с членове на фамилията на Ото Уормбиър , които са ги призовали да работят. Уормбиър е американски студент, който беше арестуван в Северна Корея в продължение на 17 месеца след посещаване през 2016 година и п очина по-малко от седмица след завръщането си в Съединените щати през 2017 година

Джакеда Гейтс разказа каква тежест е нанесло фамилията й ситуацията на брат й, като сподели, че им е било мъчно да спят, до момента в който чакат актуализации и че отсъствието на Кинг е опустошило майка им.

" Това е в действителност, в действителност мъчно за майка ми, знаете ли, това е нейното момченце ", сподели Гейтс.

Говорителят на Държавния департамент Мат Милър удостовери пред CNN по-рано в сряда, че Северна Корея са се през последните 48 часа по отношение на Кинг, само че сподели, че " това не е позвъняване всъщност " и не се преглежда " като прогрес ".

Развитието идва, откакто заместник-командващият на командването на Организация на обединените нации сподели предходната седмица, че е " почнал диалог " със Северна Корея по отношение на Кинг. Генерал Андрю Харисън сподели по това време, че казусът с Кинг към момента се проверява и той не може да даде повече детайлности за редника.

Семейството на Кинг се зарече в сряда вечерта да упорства за завръщането му.

" Ще продължим да се борим за теб и няма да спрем, до момента в който не се прибереш вкъщи ", сподели Майрън Гейтс.
 Северна Корея без ясна позиция за избягалия американец
Северна Корея без ясна позиция за избягалия американец

КНДР е дала отговор на командването на Организация на обединените нации, само че нямам значителен напредък
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР