Членове на ръководството на Ювентус подадоха оставки, които бяха приети

...
Членове на ръководството на Ювентус подадоха оставки, които бяха приети
Коментари Харесай

Ръководството на Ювентус се раздели с клуба

Членове на управлението на Ювентус подадоха оставки, които бяха признати от клуба.

Сред напусналите клуба са президентът Андреа Аниели, дясната му ръка Павел Недвед, изпълнителният шеф Маурицио Аривабене, Лоранс Деброа, Масимо Дела Раджионе, Катрин Финк, Даниела Марилунго, Франческо Ронкалио, Джорджо Такиа и Сузане Хейууд.

Маурицио Аривабене резервира поста си на изпълнителен шеф.

Draft Separate Financial Statements And Consolidated Financial Statements As Of 30 June 2022 | Renewal Of The Board Of Directors.
— JuventusFC (@juventusfcen)

Причината за това решение е следствията против торинци за завишаване цените на свои играчи и съмнителни прехвърляния. Срещу клуба тече и следствие, че по време на коронавирусната пандемията играчите не са се отказали от заплатите си, а са получавали всичките си пари посредством скрито съглашение с клуба.

" Като се има поради огромното значение и уместността на висящите правни въпроси и техническото счетоводство, членовете на борда решиха, че в полза на клуба е да предлагат на Ювентус да обезпечи нов Борд на шефовете, който да се оправи с тези проблеми. Ювентус ще продължи да си сътрудничи с проверяващите органи, без да се визира отбраната на своите права във връзка със разногласия против финансовите доклади и връзките на компанията ", оповестиха от клуба.

Маурицио Сканавино ще бъде новият общоприет шеф на клуба. На 18 януари ще бъде избран новият ръб на шефовете на заседание на акционерите.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР