Членове на Инициативния комитет, който издигна кандидатурата на Румен Радев

...
Членове на Инициативния комитет, който издигна кандидатурата на Румен Радев
Коментари Харесай

Инициативният комитет регистрира в ЦИК двойката Румен Радев - Илияна Йотова

Членове на Инициативния комитет, който издигна кандидатурата на Румен Радев и Илияна Йотова за втори президентски мандат, внесоха в Централната изборна комисия подписка за регистрацията им в идния избор. Подписката е подкрепена от 4275 души.

Целта на Инициативния комитет е победа още на първия тур. Обявиха, че ще водят позитивна акция, без компромати. Анна Заркова счита, че залогът на този избор е огромен.

Според нея разграничителната линия не е сред партиите, а сред клиентелата на корупцията и нейните съперници. Съпредседателите на Инициативния комитет още веднъж подчертаха за какво застават зад Румен Радев и Илияна Йотова.

" Те ни сплотиха, сплотиха нас българите в битката ни за правдивост, за отстояване на демократични полезности и за държавност ", съобщи Цветеслава Гълъбова, съпредседател на Инициативния комитет.

" Радев застана до своя народ, когато народът излезе на площадите и изиска една по-справедлива България ", добави Анна Заркова, съпредседател на Инициативния комитет.

" Мисля, че имаме потребност от човечен президент и от човечност въобще в българското пространство, за мен персонално това е приоритет ", сподели още Йордан Камджалов, съпредседател на Инициативния комитет.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР