Членове на британския парламент, уморени от безкрайната бъркотия по Брекзит,

...
Членове на британския парламент, уморени от безкрайната бъркотия по Брекзит,
Коментари Харесай

Brexit докара депутати до медитация

Членове на английския парламент, изтощени от безкрайната неразбория по Брекзит, медитират и се презареждат, заяви Франс прес, представени от БГНЕС.
Депутатите, за които става дума, не застават в поза „ лотус “ върху постелки за йога, а седят на бюра и дишат в полирани офиси.
Техните специфични инструктори идват от център в Оксфорд, който предизвиква " вниманието " за справяне с психическо напрежение.
" Това в действителност ви дава техника, с цел да можете да се установите и, знаете ли, поставете на пауза и да получите чувство за това къде се намирате ", сподели по телефона Ник Дейкин, народен представител от индустриалната северна част на Англия.
" Може да отнеме единствено пет минути или може да отнеме 30 минути. "
Близо 200 законодатели са посещавали курсовете на оксфордския център през тази година.
Оксфордският център има за цел да заведе депутати и лордове отвън Народното събрание заради напрегнатата им работа там.
Мисията на Центъра е да реализира " свят без опустошителните резултати на депресията, където мозъкът разрешава на хората да живеят с осъзнаване, мъдрост и съчувствие ".
Центърът първо стартира да предлага курсове за депутати и лордове през 2013 година
Депутатите намират успокоение и презареждане за съзнанието си в постройка, ситуирана от другата страна на улицата пред Парламента, в която бяха преместени офисите на някои английски депутати заради дефицит на място.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР