Членове и симпатизанти на политическа партия Възраждане“ блокираха пристанище Бургас-запад. Поводът

...
Членове и симпатизанти на политическа партия Възраждане“ блокираха пристанище Бургас-запад.
Поводът
Коментари Харесай

„Възраждане“ блокираха пристанище Бургас-запад

Членове и симпатизанти на политическа партия „ Възраждане “ блокираха пристанище Бургас-запад.

Поводът за недоволството им е решението на Конституционния съд, който отхвърли настояването на политическата организация за осъществяване на народен референдума за опазване на българския лев.

От " Възраждане " декларират, че правото на 604 000 българи да гласоподават на референдума е отнето, а демокрацията унищожена.

Отказът от национална валута е отвод от народен суверенитет. Загубим ли българския лев, губим свободата и суверенитета на България, а решенията за страната ни ще се вземат от Брюксел, Франкфурт или Берлин.

Загубим ли предприятията от Маришкия басейн, губим енергийния ни суверенитет. Без енергетика, няма стопанска система. Бавно и поредно унищожават и нуклеарната ни енергетика. Демонтирани и нарязани за скрап бяха 3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуй, продадоха реакторите на АЕЦ Белене

Липсата на земя води до липса на храна. Изграждането на фотоволтаици на плодородната българска земя я унищожава. Хиляди регулации убиват постепенно земеделието. Застрашен е хранителният суверенитет на България – народът няма гаранция за прехраната си.

Изграждането на ветрогенератори в морето ще прогони рибата, ще убие рибарския бранш и ще доунищожи дефинитивно туризма.

Превръщат ни в територия, която ще населят с мигранти. Подготвят ни за буфер сред Африка и Азия и западния свят, показват от партията.
Припомняме, че в събота симпатизанти на " Възраждане " блокираха един от входовете на пристанище Варна-запад.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР