Членът на Управителния съвет на Берое Валентин Грудев изрази мнение,

...
Членът на Управителния съвет на Берое Валентин Грудев изрази мнение,
Коментари Харесай

Валентин Грудев: Финансирането на Берое от държавата да спре поетапно

Членът на Управителния съвет на Берое Валентин Грудев изрази мнение, че държавното управление би трябвало да спре финансирането на клуба поетапно.

Грудев добави и, че в този сложен миг " зелено-белите " ще се извърнат за помощ и към община Стара Загора и разкри за интерес към Берое от страна на задгранични вложители.

" Вече имам задоволителен интерес от задгранични вложители, само че те са в развой на диалози с управлението. Аз мисля и, че община Стара Загора няма да остави нещата по този начин. Просто би трябвало да се подходи по-умно, тъй като клубът е благосъстоятелност на държавното управление. Берое и преди е бил в сложни обстановки, от които е излезнал с чест. Аз мисля, че разсъдъкът ще надделее и държавното управление ще спре финансирането поетапно ", съобщи Грудев по време на събитието, проведено от Мартин Камбуров, за подобряването на върха на Петър Жеков за най-вече голове в българското състезание.
 Фенове на Берое се събраха на митинг в центъра на Стара Загора
Фенове на Берое се събраха на митинг в центъра на Стара Загора

Привържениците не са съгласни с незабавното преустановяване на финансирането на клуба от Топлоелектрическа централа Марица-Изток 2

Относно самия Камбуров Грудев показа, че се надява 41-годишният нападател да остане в Берое и през пролетния полусезон и съобщи, че проблемите с финансирането няма да попречат на клуба да организира по проект зимната подготовка.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР