Членът на ръководството на Има такъв народ Филип Станев си

...
Членът на ръководството на Има такъв народ Филип Станев си
Коментари Харесай

От ИТН си позволиха недопустим коментар към участник в пресконференцията

Членът на управлението на " ИТН " Филип Станев си разреши безусловно неудобен и афектиран коментар по адрес на Ива Николова от уеб страницата " Пик ". Това се случи на първата в историята на Има Такъв Народ конференция. Медиите бяха поканени да чуят проектите на партията на Слави Трифонов за ръководството на страната.

Без изненада, както и на други конференциите, участниците в тях и останалите публицисти станаха очевидци на следващото надвикване сред Ива Николова и Илияна Беновска коя първа да зададе въпрос. В последна сметка Николова взе превъзходство и сложи значимия за всички въпрос кой е съставил първото проектоправителство на Има Такъв Народ.

Както постоянно, Николова употребява живото лъчение на конференцията, с цел да направи и собствен коментар, граничещ със заяждане.

Последва имитация от Филип Станев: " Аз ще си разреша да ви кажа единствено, че ви благодаря, вие сте изострен публицист, доста сте красива, доста сте артистична, с изключение на всичко останало. Наблюдавах деликатно вашето лице. Така е - където се е намесила природата и медицината е безпомощна ".

" Вие сте въплъщение на това ", отговори Николова, а Станев продължи:
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР