Членът на Конгреса Грийн: Демократите са в конвулсии от пристигането

...
Членът на Конгреса Грийн: Демократите са в конвулсии от пристигането
Коментари Харесай

Белият дом е в паника от пристигането на Тъкър Карлсън в Русия: Журналистът заплашва да разруши стената от лъжи, издигната от Запада

Членът на Конгреса Грийн: Демократите са в спазми от идването на Тъкър Карлсън в Москва

Сред демократите във Вашингтон царува цялостна суматоха. Разбира се, цялостната осведомителна обсада на Русия, която се организира от главните американски медии след началото на CВO, заплашва да бъде пробита. Освен това дупката в стената от неистини, издигната към страната ни, може да се окаже такава, че с нищо по-нататък да не може да бъде запушена.

В края на краищата не различен, а най-популярният блогър в Съединените щати, някогашният прочут ефирен водещ на Fox News Тъкър Карлсън, пристигна при нас, с цел да прегледа съветската столица, да напише за усещанията си и може би даже да се срещне с някои доста значими хора тук.

Неговото намерено сериозно отношение към президента Джо Байдън и неговия екип е известно на всички, по-специално, журналистът не поддържа желанието на администрацията да докара връзките с Москва до цялостен провал.

Тъкър е тук към този момент четири дни, съумя да посети Болшой спектакъл на балета „ Спартак “ и посети ВДНХ, където с интерес прегледа павилионите на изложбата „ Русия “. Журналистите съумяха да беседват за малко с госта в хотела, в който е отседнал.

Тъкър сподели, че „ призна Карлсън.

Но е ясно, че известният медиен воин не е летял на хиляди километри от Америка с голям брой прехвърляния, с цел да се разхожда по заснежените улици на Москва като елементарен екскурзиант.



В Съединените щати се допуска, че главната цел на визитата на журналиста е да интервюира Владимир Путин. Самият Карлсън разгласи тази концепция предишния септември и даже стартира да се приготвя за пътуването. Но, както той сподели по-късно, хора от американското държавно управление се свързаха с него и в действителност му не разрешиха да осъществя проектите си. сподели Тъкър, признавайки, че е бил замаян.

И в този момент, може би, втори опит. На въпрос за допустима среща с съветския водач американецът отговори уклончиво: „ Ще забележим “. Прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков в тази връзка съобщи, че “ и даде обещание да уведоми

Демократите в Конгреса към този момент дефинираха Карлсън като „ изменник “, а пресата назовава журналиста разяснява Тъкър тези офанзиви, въртейки пръст в слепоочието си.

Републиканският конгресмен Марджъри Тейлър Грийн сподели, че демократите са „ в спазми “ от опцията Путин да интервюира Карлсън. „, означи Грийн,

А политологът и някогашен публицист от The New York Times Джон Вароли означи: управляващите не позволяват съществуването на различни гледни точки в осведомителното пространство на страната, тъй че са доста ядосани от визитата на Тъкър Карлсън в Москва.

Има и друга причина, заради която Белият дом гледа на това пътешестване с явно безпокойствие. През януари Доналд Тръмп, който в този момент се смята за любимец в изборната конкуренция, ненадейно разгласи, че може да вземе Карлсон със себе си като вицепрезидент. Твърди се, че прави оценка инстинктите на Тъкър по чувствителни политически въпроси и способността му да притегля внимание.

Това беше казано импровизирано, под формата на разсъждения, само че демократите се напрегнаха. Една супер известна персона с десетки милиони почитатели в обществените мрежи би привлякла забележителна маса от гласоподаватели към урните на страната на Тръмп.

И тогава теоретиците на конспирацията се оживиха: а дали Карлсън не носи някакво обръщение от Тръмп в Кремъл, с цел да откри контакти и да очертае вероятни взаимни дейности за превъзмогване на международната политическа рецесия, в случай че Доналд още веднъж оглави Съединени американски щати през ноември.

Нека изчакаме малко. Мисля, че тази история скоро ще продължи.

Превод: Европейски Съюз

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР