Членът на Камарата на представителите на САЩ Марджори Тейлър Грийн

...
Членът на Камарата на представителите на САЩ Марджори Тейлър Грийн
Коментари Харесай

Искат импийчмънт и срещу Байдън в първия му ден като президент - slava.bg

Членът на Камарата на представителите на Съединени американски щати Марджори Тейлър Грийн съобщи, че ще инициира процедура по импийчмънт на новоизбрания президент на Съединени американски щати Джо Байдън в първия му работен ден, оповестява вестник The Hill.

Грийн съобщи, че американският народ би трябвало да има доверие в своя президент. Според нея президентът на Съединени американски щати не може да злоупотребява с пълномощията си, да си сътрудничи с непознати държавни управления, китайски и украински енергийни компании. Затова на 21 януари ще пристъпя към импийчмънт против Джо Байдън “, сподели конгресменът. Тя не посочи кои обвинявания ще повдигне, само че загатна "украинските връзки " на Байдън.

Вчера камарата на представителите гласоподава втора процедура по импийчмънт против сегашния президент Тръмп. Тя надали ще реализира освен това от първата, която не получи нужните 2/3 от гласовете в горната камара - Сената, където републиканците имат болшинство все още. Акцията на Тейлър Грийн също има повече пропагандна цел, защото демократите в камарата на представителите имат болшинство и тази процедура против Байдън няма късмет да успее.

Източник: Dariknews.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР