Читателю, тук съм, за да ви информирам, че мечтите се

...
Читателю, тук съм, за да ви информирам, че мечтите се
Коментари Харесай

Предизвиках Том Круз да ми изпрати 2 от специалните си торти за Коледа. Направи го: Журналист

Читателю, тук съм, с цел да ви осведомявам, че фантазиите се сбъдват. Наистина можете да имате всичко, което сърцето ви пожелае, с ангажимента, че сте подготвени да злоупотребявате нападателно и неведнъж, с цел да го получите. Това, което се пробвам да кажа, е следното: траялата ми година акция да накарам Том Круз да ми изпрати торта приключи с триумф, написа журналистът Стюарт Херитадж, който работи за Guardian:

"Преди към година написах къса публикация за навика на Круз да изпраща по 50 доларави (£38) бели шоколадови кокосови торти на най-близките си другари на Коледа. Кирстен Дънст, Хенри Кавил, Анджела Басет, Джими Фалън, Греъм Нортън и десетки други високопоставени фигури получават торта, направена с обич от пекарната на Доан в Калифорния и изпратена от личния състав на Круз. Завърших публикацията си с вярата, че един ден ще бъда задоволително значим, с цел да получа подобен прелестен подарък.

След това, през април, Круз разгласи, че като млад артист един път е прекарал три дни в ястие на толкоз доста шоколадова торта, че повръщал. Естествено, аз отговорих, като заявих напечатано, че заслужавам торта от Круз и че по-добре да хапвам торта от него – нещо, което бих потвърдил, като изям тортата в тоалетната едновременно.

Както и да е, Круз ми изпрати торта тази седмица.


Кутията – явно докарана в Обединеното кралство с частния му аероплан – дойде увита в кремава и златена панделка, дружно с декориран с камъни северен елен и записка с надпис: „ На Стюарт Херитидж, най-топли пожелания към вас през този празничен сезон, Том Круз “. Първоначално се поколебах да отворя кутията, защото рационалната реакция на толкоз непоносимо държание като моето би била да сложа вътре пружинен къс с крем, може би полян с антракс. Но тогава миризмата му ме удари. Боже, прелестната миризма.

Историята споделя, че Круз за първи път пробва тортата, когато Даян Кийтън и Кейти Холмс се състезават за намиране на най-хубавата торта. Круз опита предлагането на Кийтън и незабавно споделя. „ Тази чудотворна торта би трябвало да бъде споделена “, намерения си той и прекара няколко години, изпращайки стотици от тях на известни хора по целия свят. Вярно е, че бракът му с Холмс за жалост приключи с бракоразвод. Но вижте, главното е, че получих малко торта. "...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР