Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни във връзка

...
Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни във връзка
Коментари Харесай

Възрастна жена зададе 2 въпроса на днешните родители

Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни по отношение на материала " Истерични служителки възмутиха майка в Пловдив " . Ето какво има да ни каже дамата:

" Здравейте, споделям се Меди Чолакова и пребивавам в един от блоковете при въпросната детска площадка. Не съм служителка, пенсионер по болест съм и си заставам вкъщи. Относно описания случай - евентуално майката има право, тъй като въпреки всичко площадката е за деца...

Но също по този начин е правилно, че:

Времето бе супергорещо и хората държат прозорците на домовете си отворени. А дребните - в друга детска възраст - търсят освен приятелчета, само че и се стремят да се потвърждават пред тях, по един много необикновен метод - с плач и неистови писъци, на което родителите очевидно са привикнали, тъй като не реагират.  Така като се стартира в 10.00 часа, чак докъм 18.30 всеки ден (включително във времето от 14.00 до 16.00) - всички ние, които сме неработещи, а и пенсионери също, ставаме пострадали от  шумната проява на водачество сред децата. 

Най- забавното е, че присъстващите на площадката родители изобщо не се впечатляват от държанието на дребните. Нещо повече - за зла орис на по- остарялото потомство, в 20.00 часа дребните към този момент имат свои заместници - младежите на 15 -17 година, които на собствен ред заемат мястото им, чоплят семки, приказват високо, наскърбяват се, псуват, пускат чалга и си вършат дискотека навън. Вечерта нормално това продължава до след 00.00 часа...  

На другия ден - отново същото... Някои анализатори евентуално биха стигнали и до заключения, изследвайки функционалността на родителя в другите възрастови стадии на подрастващите деца, само че аз спирам дотук и оставям изводите за Вас.

В умозаключение аз имам единствено два риторични въпроса:

1 Къде е отговорността на днешните родители?!

2 Имат ли някаква виновност пострадалите в квартала да търпят това?! Благодаря Ви! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР