Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с нас, за да сигнализира

...
Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с нас, за да сигнализира
Коментари Харесай

Сигнал: Би могло да бъде едно прекрасно място за отдих в центъра на Пловдив, но сега е кочина!

Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с нас, с цел да алармира за занемарена детска площадка в центъра на Пловдив. Тя прецизира, че последното разчистване е било преди " няколко " години.

Здравейте! Срещу " Малката базилика " на бул. " Княгиня Мария Луиза " в Пловдив се намира една градинка/детска площадка, за която никой не се грижи от години. За финален път мястото беше почистено преди няколко години преди предизборна среща сред сегашния кмет на града и живущи в квартала, която се организира точно там. Почистването беше осъществено от чиновници на едно от общинските предприятия.

Оттогава до ден сегашен аз най-малко не съм виждала градинката да е почиствана от нито една от общинските компании, отговарящи за чистотата в града. Мястото е извънредно мръсно и неугледно, а най-парадоксалното е, че посред цялата нечистотия има и детски игрушки, които напълно не се безвредни и за които Общината също е не запомнила. Недопустимо е на 5 минути от Главната да съществува такава " кочина ", която с малко старания би се трансформирала в прелестна детска площадка и място за отдих.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР