Читателите на ТОПСПОРТ са на мнение, че Георги Йомов от

...
Читателите на ТОПСПОРТ са на мнение, че Георги Йомов от
Коментари Харесай

Читателите на ТОПСПОРТ: Георги Йомов трябва да е Футболист на годината

Читателите на ТОПСПОРТ са на мнение, че Георги Йомов от ЦСКА би трябвало да получи премията " Футболист на годината " за 2021 година. Поне това сочат резултатите от анкетата, оповестена на нашия уебсайт преди 7 дни.

Крилото на " армейците " е събрал максимален читателски избор 21,4% (1037 гласа). През годината Георги се утвърди като главен състезател на столичния гранд и изигра мощни дуели както на домашната, по този начин и на интернационалната сцена.
 Георги Йомов - подавач №1 и голмайстор №2 на ЦСКА!
Георги Йомов - подавач №1 и голмайстор №2 на ЦСКА!

Има най-вече асистенции

Негов подгласник в самобитната ранглиста остава Мартин Камбуров. Славният деец усъвършенства върхът по попадения на Петър Жеков, а това е било оценено от 12,6% (608 гласа). Любопитно е, че сега тече " акция ", която има за цел точно Марто да завоюва влиятелния самостоятелен приз. Нещо, което той несъмнено заслужава.

Трети в анкетата на ТОПСПОРТ остава Кирил Десподов от Лудогорец с 10.3% (497 гласа). Капитанът на " орлите " бе в основата на следващата шампионска купа за разградчани и попадането им в групите на Лига Европа.
анкета
ТОПСПОРТ ви пита: Кой е вашият избор за "Футболист на годината 2021 "?

Кирил Десподов

Димитър Илиев

Атанас Илиев

Мартин Камбуров

Георги Минчев

Борислав Цонев

Радослав Кирилов

Доминик Янков

Ивайло Чочев

Тодор Неделев

Петко Христов

Георги Йомов

Спас Делев

Николай Михайлов

Иван Караджов

Светослав Вуцов

Друг

Участие в допитването на нашия уебсайт взеха 4836 индивида, а ТОП 10 допълват Борислав Цонев (6,5%), Николай Михайлов (6,4%), Светослав Вуцов (5,6%), Димитър Илиев (4,8), Тодор Неделев (4,6%), Георги Минчев (3,5%), Спас Делев (3,4%).
 Александър Томаш: Камбуров заслужава да стане
Александър Томаш: Камбуров заслужава да стане " Футболист на годината ", а Петев най-хубав треньор

" Аз съм на възраст, в която се интересувам повече от спортно-техническото и професионалното израстване, в сравнение с от попълване на банковата сметка "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР