Читатели на Plovdiv24.bg се възмутиха от грубо отношение на служители

...
Читатели на Plovdiv24.bg се възмутиха от грубо отношение на служители
Коментари Харесай

Гражданка: Грубо и грозно отношение на бензиностанция на Марешки

Читатели на Plovdiv24.bg се възмутиха от жестоко отношение на чиновници на бензиностанция и неначислена отстъпка на гориво. Емилия Якова се обади, като изясни, че става въпрос за бензиностанцията на “Рогошко шосе ", благосъстоятелност на Марешки.

" Вчера в 13.10 часа отидохме до бензиностанцията, с цел да напълним резервоара, защото ни следва далечно пътешестване. Попитахме служителя на колонка 4 дали вършат отстъпка, а той отговори, че вършат. Заредихме колата догоре, видяхме, че бензинът коства 3.18 лв., което значи, че с отстъпката би трябвало да стане 2.97 лв.. Колата ни събира 50 литра, заредихме 33.960 литра. Отидох да си платя на касата с концепцията, че ми е направена отстъпка. Направи ми усещане, че момичето се забави много, до момента в който ми даде бележката, по тази причина настоях да си я получа. Поглеждайки в нея видях, че отстъпката не е направена.

Попитах за какво няма отстъпка, а тя се отнесе доста жестоко към мен. Каза ми " Вие кого попитахте и за какво не дойдохте при мен да попитате? ". Отговорих й, че откакто са чиновници на една компания няма значение кого съм попитала и че на мен ми е споделил служителят на 4-та колонка.

Би трябвало също така, откакто не им се изяснява, да имат и някаква записка там, на която да написа какво да създадат хората, с цел да си получат отстъпката. Такава нямаше. Вместо това се отнесоха грозно, а са младежи. Отказаха ми да дадат и имената си. Видях в касовата записка, че има името на обслужващия. Там пишеше Пламена Бояджиева.

Цялата ни сметка беше 107.99 лв.. Но отново споделям, отнесоха се доста жестоко и грозно. По този метод не може да се постъпва с клиентите ", описа нашата читателка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР