Читатели на Plovdiv24.bg съобщават за големи опашки пред бензиностанциите в

...
Читатели на Plovdiv24.bg съобщават за големи опашки пред бензиностанциите в
Коментари Харесай

Читатели: Вижте какво се случва по пловдивските бензиностанции!

Читатели на Plovdiv24.bg оповестяват за огромни опашки пред бензиностанциите в Пловдив. Причината е непрекъснато възходящата цена на горивата. Служители на бензиностанции оповестяват, че през днешния ден им се е наложило няколко пъти да сменят цените. Наш четец ни изпрати фотография бензиностанция, намираща се на " Пещерско шосе ". Цените са меко казано стряскащи! Ако последните дни сме зареждали дизел за 2.50-2.74 лева, то довечера след 18.00 часа цената му е 2.99 за литър.

" Честно казано това припомня времето на  Жан Виденов, когато по същия метод цените растяха с часове “, гласи коментар в мрежата. Други считат, че нервността с цените на горивата се дължи на войната с Украйна.

В обществената мрежа хората не стопират да разгласяват фотоси на претъпкани бензиностанции и цените, които са им създали усещане, видя Plovdiv24.bg . В изявленията хората прецизират, че фотосите са направени след 20.30 часа от разнообразни пловдивски квартали.

Опашки от коли на бензиностанциите има и в столицата и в някои от огромните градове в страната. В София опашките са от по 20-30 коли на колонка.

Шофьори чакат, с цел да заредят колите си с гориво, тъй като са обезпокоени, че в идващите дни петролът ще нарастне фрапантно и ще има проблем с доставките на горива.

По последна информация една от бензиностанциите в Карловско затвори, а на друга цената на дизеловото гориво към този момент е 3,16 за литър.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР