Читател на Sofia24.bg се свръза с медията ни, за да

...
Читател на Sofia24.bg се свръза с медията ни, за да
Коментари Харесай

Прекрасната Цвети има нужда от нашата помощ, за да живее нормално!

Читател на Sofia24.bg се свръза с медията ни, с цел да помоли за помощ. Разказа ни за прелестно момиче на име Цвети, което има потребност от бъбречна трансплантация, с цел да живее обикновено. Публикуваме цялата история на Цветелина Мильова без редакторска интервенция:

" За тези от Вас, които не ме познават - споделям се Цветелина Мильова, родом съм от град Враца, само че от съвсем 10 години пребивавам в Пловдив. На 28 години съм. Със захарен диабет съм от доста години, само че в този момент се сблъсквам и с нещо доста по-коварно... бъбречна непълнота. Имам потребност от бъбречна трансплантация, с цел да пребивавам обикновено.

Не знам от кое място да стартира.. може би е редно да е от малко по-далеч, тъй като това, което се случи тогава има общо с това, което ми се случва в този момент.

Преди няколко години бях бременна, само че за жал, получих прееклампсия и се наложи да родя малко по-рано от предстоящото... Но за смут на мен и брачна половинка ми, нашето бебче не остана с нас на този свят доста време...

Бяхме съкрушени, само че продължихме напред.

Изправихме се някак, дружно, двамата, досега, когато трябваше да се боря за живота си...но се преборих! Оперираха ме по неотложност от перитонит, 3 седмици по-късно бях добре, жива, здрава..

Мислех, че всичко е добре, когато един ден споделих на брачна половинка си: Чудя се какво ли още може да ми се случи? Толкова доста болежка съм претърпяла...

Само в случай че знаех, че за мен е отредено още едно тестване... 

От известно време съм диагностицирана с бъбречна непълнота... Опитахме се последната година да вкараме в някакви естествени граници индикаторите ми, само че не се получава. И по този начин стигнахме до решението за бъбречна трансплантация в Турция. Това е единствения ми късмет за живот... За естествен живот.

Но тук идва и казуса...сумата от 22 500 euro е непостижима за мен и моето семейство.. Имам потребност от Вашата помощ. Моля, всеки, който може да отдели даже и мъничко, на мен всяко левче ще ми е от изгода. И ще Ви бъда безпределно признателна!

Трансплантацията ще се извърши в болница Florence Nightingale, Истанбул ".

Можете да помогнете на Цвети по следния метод:

Дарителска сметка в УниКредит Булбанк:

Цветелина Гоцева Мильова

IBAN: BG42 UNCR 7000 1525 2586 45

BIC ( SWIFT ) код: UNCRBGSF
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР