Чисто математически е трудно да се осъществи първият мандат. Кандидатите

...
Чисто математически е трудно да се осъществи първият мандат. Кандидатите
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: ПП-ДБ и БСП са кандидатите за гнева на обществото

„ Чисто математически е мъчно да се реализира първият мандат. Кандидатите за гнева на българското общество са ПП-ДБ и Българска социалистическа партия. " -заяви депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов.

" Ако разсъдъкът не надделее, ще забележим кой ще е победител и който прати страната на избори, той ще понесе цялата политическа вреда “.

„ След странната поръчка на Нинова, която си смени позицията единствено за три часа. Може би е поради това, което се случи в Прокуратурата, само че след нейният отвод и по-късно, което приказват ПП-ДБ, чисто математически е мъчно да се реализира първия мандат. ” - уточни той.

„ Ние от Има Такъв Народ действаме практично, казахме, че ще приказваме с първия, втория и с хипотезата за третия мандат, който да пристигна при нас, в случай че президентът реши. Всичко следва като диалози, само че много бомби се хвърлят и по-скоро наподобява, че първият мандат си отива. ” - сподели Балабанов.

По думите му, Има Такъв Народ демонстрира на всички български жители по какъв начин би трябвало да се работи сега, макар че разполагат единствено с 11 депутати, само че " очевидно те не стигат “.

Според него упованията на ПП-ДБ да получат поддръжка от останалите парламентарни сили, в случай, че оферират кабинет на малцинството са егоистични и глупави.

„ Това е дебелоглав, който ще им донесе големи вреди, тъй като претендентите за гнева на българското общество са две партии - ПП-ДБ и Българска социалистическа партия. Ако разсъдъкът не надделее, ще забележим кой ще е победител и който прати страната на избори, той ще понесе цялата политическа вреда за дейностите си и ще изгуби. ” - акцентира Станислав Балабанов. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР