Числото на живота се изчислява като се събират всички числа

...
Числото на живота се изчислява като се събират всички числа
Коментари Харесай

Какво означава числото на живота ви?

Числото на живота се пресмята като се събират всички цифри на рождената дата до единично число. Вижте какво значи цифрата на живота ви:
Числото на живота се пресмята като се събират всички цифри на рождената дата до единично число.
Жизнен път 1: Лидерът
Ценности: Лидерство, самостоятелност
Предизвикателства: За да потушите прекомерното мислене и да намерите вътрешната си убеденост
Житейският път номер 1 съдържа бащинска лидерска роля. 1 освен дава обещание резултати при всевъзможни условия, само че те са естествени протектори. Те ще бъдат принудени да станат самостоятелни и да застанат на краката си. Номер 1 непрестанно мисли за тактики за реализиране на задачите им, без значение от нужните средства. Те също по този начин мислят да изпълнят обещанията за експериментиране на нови неща, даже в случай че те са евентуално рискови. Пресилеността е едно от провокациите им, която може да бъде следена посредством поощряване на другите да пристъпят напред.
Жизнен път 2: Миротворецът
Ценности: Състрадание, увереност
Предизвикателства: Да отвориш сърцето си и да се научиш да вярваш на другите
Нежността, разбирането и посредникът обобщават Жизнен път номер 2. Те са крайните оживели, тъй като другите подценяват тяхната мощ и мощ. Подобно на майката в семейството, 2 е гръбнакът на всяко семейство или група. Те са устойчиви в мисленето си заради своите интензивни умения за еластичност. Тъй като нормално са отдадени, е мъчно да си върнат доверието, в случай че се усещат предадени. Те би трябвало да станат прочувствено мощни, с цел да държат екипа или околните си залепени.
Жизнен път 3: Творческият
Ценности: магнетизъм, екстроверт, отзивчиви умения
Предизвикателства: Да се ​​свържете с другите на по-дълбоко равнище
Заедно с дарбата си на харизма, номер 3 са естествени търговци. Те са животът на партията и екстровертната им персона ги кара да станат актьори или представители. Техните недостатъци включват непризнаване на напъните на другите да ги защитят. Те нормално мислят да завоюват всички и може да не помнят да се опитат да се свържат с битките на другите. Те са чудесни в общуването, както и са в непрекъснат оптимизъм.
Жизнен път 4: Мениджърът
Ценности: Стабилност, логичност, преданост
Предизвикателства: Да отворите мозъка си и да бъдете по-гъвкави с смяната
4 са сходни на архитектите, тъй като имат твърдо схващане за постоянна основа. Те се опират на логиката, когато вземат решение да построят къща на канара, а не на пясък. Техните организаторски умения ги карат да бъдат търпеливи в работата по какъвто и да е поминък, те са работливи, лоялни и надеждни. 4 се усеща най-сигурен, когато имат своя лична рутина. Творчеството е едно от провокациите им заради тяхното тесногръдо мислене. Те са затворени в себе си и изпитват компликации да се оправят с смяната.
Жизнен път 5: Търсачът на свободата
Ценности: Свободен дух, адаптивност
Предизвикателства: Преодоляване на всеки нарцисизъм и намиране на задачата на живота
Този номер има наклонност да излиза на пътя с прилив на сила. Други ги възприемат като динамични и непредсказуеми. Ако нямаше непрекъсната смяна, 5 щеше да се отегчава непрекъснато. Ето за какво се предлага независима претовареност заради непрекъснатата им потребност от смяна. Те могат да прескачат от работа на работа, до момента в който не намерят подобаващото повикване, само че равнището им на пригодливост е впечатляващо, тъй като е по-малко евентуално да бъдат хванати неподготвени. Постъпките им могат да бъдат безотговорни, до момента в който съзнанието им нормално е егоистично. И едно от най-големите им провокации е да бъдат лимитирани или лимитирани от тяхната независимост.
Жизнен път 6: Възпитателят
Ценности: Защитни, безкористни
Предизвикателства: Да намерите равнище на комфорт за себе си, а освен за другите
Този номер на виталния път е комбинация от номера на виталния път 1 и 2. Те са прислужници, както и бранители. Тъй като 6 играе роля на консултант, те могат да поддържат фамилиите и общностите дружно. Те имат отворен разум, който ги възприема като най-безпристрастните от всички цифри на Жизнения път. Други ще се възползват от недискриминационното си държание, което принуждава 6 да жертват елементи от себе си, с цел да основат баланс за другите. Мисловните им процеси се въртят към справедливостта, тъй че има спокойна среда. 6 е стимулиран постоянно да разграничава какво значи да подкрепяш или даваш опция на някого.
Жизнен път 7: Търсещият
Ценности: Любопитство, аналитичност
Предизвикателства: Да се ​​търсят по-смислени връзки, без да се прекалява
Подобно на Шерлок Холмс, 7 се стреми да задоволи тяхното любознание. Социалните взаимоотношения оказват помощ на 7 да развият доста по-голяма вероятност, с цел да се придържат към разбирането и приемането. Заедно с аналитичните умения, те са привлечени от провокации, сходни на пъзел. Творчеството и логиката им оказват помощ да станат възхитителни координатори. Преосмислянето или анализирането може да аргументи духовно разстройство, което може да бъде следено посредством доверие и религия. Те имат капацитета да станат егоисти и да получат връзки на незадълбочено равнище.
Жизнен път 8: Електростанцията
Ценности: Реализъм, единение
Предизвикателства: Да приемете нещата, които не можете да контролирате
Въпреки че, практикуват нематериалност, главният фокус на 8 е бизнесът, финансите и реализмът. Те от време на време могат да имат вяра, че цветът на щастието е маслинено зелен (пари). Луксът води до комфортен метод на живот... в случай че не стартират да губят почитателите си. Те имат вяра, че работата в екип кара фантазията да работи. Стъпването в самостоятелност им основава безпокойствие, което може да докара до неуспех. За тях е преференциално да одобряват, че не могат да управляват всичко. Те би трябвало да практикуват изкуството на даването, тъй че тяхното разпределяне на пари да не стане натрапчиво.
Жизнен път 9: Хуманитарният
Ценности: честност, приемане
Предизвикателства: Да се ​​радвате на живот, който не постоянно се грижи за другите
9 е потребен източник за другите в тяхната общественост, на локално и световно равнище. Те имат вяра, че връзката и филантропичните дейности могат да подобрят световното схващане. Те са склонни да стимулират другите да следват своите пътища за тяхно положително. 9 съставлява целостта. Те ще служат на другите, само че ще отпразнуват гордостта си от себе си. Те могат да бъдат отдадени на задачите си, само че да изгубят връзка с най-близките си. Помощта е прелестна, само че 9 би трябвало да одобряват филантропични ограничавания, с цел да могат да се радват на живота. Те също изпитват компликации в сантименталните връзки заради страха да отворят сърцата си за другите.
Жизнен път 11: Интуитивното
Ценности: Духовност, баланс, позитивност
Предизвикателства: Да намериш сили да завършиш започнатото
Известно е, че виталният път номер 11 има по-силни трептения. Те се концентрират върху поддържането на нравствен баланс и търсят цел и прояснение. Номер 11 се радва да поддържа душата си чиста и да предизвиква другите да търсят духовно самооткриване. Те са и едно от основните цифри, което съставлява духовно число. 11 получава духовни познания и е податлив да се защищава от всевъзможен негатив. Ако се усещат по този начин, като че ли другите имат негативна периодичност, те ще изберат да се отклонят от тях. Те могат да бъдат придирчиви при намирането на сътрудник, който има висока осцилация, която подхожда на тяхната.
Жизнен път 22: Учителят-майстор
Ценности: Организация, креативност, деловитост
Предизвикателства: Да преодолеете страха си от неуспех
Оставете на номер 22, с цел да поемете каквато и да е форма на план. Техните организационни умения им оказват помощ да основават въздействащи системи и стратегии. Това друго основно число е в положение да се свърже с материалния свят по-добре от 11. Те ​​имат самообладание и баланс във физическите, умствените и духовните си потребности. Техният умствен развой е, че всичко е допустимо посредством изкуството на творчеството, само че огромната мощ може да бъде поразителна за 22, тъй като се опасяват от неустойчивост. Основната разлика сред 11 и 22 е, че 11-те са известни като мечтатели; 22 употребява фантазиите си, с цел да се свърже с материалистичния свят.
Източник:

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР