Числата са особено мощни. Техният магически ефект върху хората и

...
Числата са особено мощни. Техният магически ефект върху хората и
Коментари Харесай

Kои числа ще донесат богатство и любов на различните зодии

Числата са изключително мощни. Техният вълшебен резултат върху хората и виталните им функционалности е потвърден в милиони случаи. Всяка зодия има своя " фигура амулет ", която има своя сила, носи шанс, благополучие и благосъстояние. Трябва обаче да знаете, че някои цифри не са подобаващи за една или друга зодия и, назад, могат да привлекат проблеми и неуспехи.
1 - Слънце
Слънцето е настойник на Лъвовете. Номер едно символизира позитивен старт и триумф в бизнеса. То е „ магнит за триумф “. 2 е несполучливо число - забавя Лео по пътя към задачата и може доста да забави развиването.
2 - Луна
Номер две носи мощна сила на сигурност и обич, от които се нуждае Ракът. Числото носи успокоение, баланс и шанс. Тя е щастлива и оказва помощ на Раците в композиция със 7 - тези две цифри като че ли се укрепват и укрепват взаимно. Единицата носи злощастие и безпокойствие на Раците.
3 - Марс
3 носи благополучие на Овните и Скорпионите. Всяка обстановка ще бъде позволена във вашата изгода, в случай че се обкръжите с цифрата три. Можете умерено да разчитате на триумф на договарянията, планувани за третия ден, или на победа в надпреварата. Талисманът във формата на триъгълник е съвършен за вас.
4 - Меркурий
Четири е цифрата на мислите, знанията, обмена на опит, науката. Тя е в положение да донесе благополучие и триумф на Близнаци и Дева, тези, които са свързани с публицистика, предприемачество, превод и други специалности, свързани с информацията, нейното събиране и обработка. Талисманът на посочените знаци на зодиака може да бъде квадрат.
5 - Юпитер
5 е в положение да даде мощна сила на хора, чиято работа е обвързвана с връзката. Тя може да помогне в композиция с всевъзможни други цифри. Талисман - петолъчна звезда.
6 - Венера
6 е хармонията, която е най-важна за Телеца и Везните. Тя ще донесе благополучие и шанс на Телеца и Везните, само че единствено в случай че те вършат това, което обичат. Ефектът на 6-та ще засилят числата четири и девет. 4 е цифра на брака, а 9 оказва помощ в креативните каузи.
7 - Сатурн
7 е щастливото число на Козирозите, които ще зарадват представителите на знака в всекидневието и ще им помогне да вземе верните решения. 7  е в положение да балансира и да внесе естетика в живота и връзките на зодията.
8 - Уран
Осем е щастливо число за Водолей. Благодарение на 8 можете да достигнете енергийния капацитет от заобикалящия ви свят. Това е число на истински, надарени и специфични хора. Тя е знак на спирално придвижване, безконечност.
9 - Нептун
Девет е знак на зрялост, цялост, зрялост, както и затваряне на кръга. Тази цифра носи благополучие и разцвет на Рибите. Представителите на знака не би трябвало да държат остри предмети и бижута покрай себе си. Най-добрият талисман за Риби ще бъде кръг. Девет с 1 са знаци на пари и материално благоденствие. Девет с 2 - усилват интуицията и оказват помощ при вземането на верните решения. Девет и 6 са тандем на обич и благополучие в персоналния живот.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР