Чикаго Червени звезди подписаха исторически четиригодишен договор с нападателя на

...
Чикаго Червени звезди подписаха исторически четиригодишен договор с нападателя на
Коментари Харесай

Червени звезди подписаха със звездата на националния отбор Малори Суонсън, за да запишат 5-годишен договор

Чикаго Червени звезди подписаха исторически четиригодишен контракт с нападателя на тима на Съединени американски щати Малори Суонсън с алтернатива за пета година, връх за Национална футболна лига за дами.

Финансовите условия на договорката, оповестена във вторник, не бяха оповестени обществено, макар че тимът я назова „ най-доходоносното съглашение “ в историята на лигата. CBS Sports заяви, че е коствал към 400 000 $ на година за близо 2 милиона $ през целия период на контракта.

Суонсън, която беше свободен сътрудник този сезон, е в Цървени звезди от 2021 година Тя означи 18 гола с 10 асистенции в 51 мача с тима.

„ Последните няколко години бяха такава благословия в Чикаго, даже с възходите и паденията, и нямам самообладание да се върна “, сподели Суонсън в изказване. „ Очаквам с неспокойствие да се захвана за работа и да оказа помощ на тима да завоюва шампионата. “

25-годишната Суонсън беше една от най-силните играчи на Съединените щати при започване на 2023 година, само че годината й беше прекратена, ког...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР