ЧИКАГО (АП) — Съдия от Илинойс, който предизвика възмущение, като

...
ЧИКАГО (АП) — Съдия от Илинойс, който предизвика възмущение, като
Коментари Харесай

Съдия от Илинойс, който отмени присъда за изнасилване, беше отстранен от съдията, след като състав установи, че е заобиколил закона

ЧИКАГО (АП) — Съдия от Илинойс, който провокира отвращение, като анулира присъда за обезчестяване на мъж, включващ 16-годишно момиче, беше отхвърлен от съдията, откакто орган за правосъден контрол откри, че той е заобиколил закона и е направил непозволено държание.

Комисията на съдилищата на Илинойс в профил съдията от окръг Адамс Робърт Ейдриън от съдията в петък, откакто организира тридневно чуване в Чикаго през ноември по иск, заведен против Адриан.

В решението му се споделя, че Адриан е „ взел участие в голям брой случаи на непозволено държание “ и „ е злоупотребил с позицията си на власт, с цел да се отдаде на личното си възприятие за правдивост, като заобикаля закона “.

Комисията можеше да издаде неодобрение, неодобрение или премахване без възнаграждение, само че в решението й се споделя, че има „ задоволително учредения “ неотложно да в профил Ейдриън от пейката в окръг Адамс в западен Илинойс.

През октомври. 2021 година Ейдриън призна 18-годишния тогава Дрю Клинтън от Тейлър, М...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР