„ЧЕЗ Трейд България ЕАД даде възможност на „ПроКредит Банк (България)

...
„ЧЕЗ Трейд България ЕАД даде възможност на „ПроКредит Банк (България)
Коментари Харесай

ЧЕЗ Трейд продава зелена енергия на ПроКредит Банк

„ ЧЕЗ Трейд България " ЕАД даде опция на „ ПроКредит Банк (България) " ЕАД да способства за понижаване на екологичния си отпечатък, като купува зелена сила. Благодарение на съдействието сред двете организации началото на годината комерсиалната банка понижи с 318 тона нездравословните си излъчвания. Това е количеството излъчвания, които биха се отделили при изминаването с дизелов автомобил на към 2,5 млн. километра.
„ ПроКредит Банк (България) " ЕАД се стреми трайно да лимитира негативното влияние върху околната среда като значима част от политиката си за обществена отговорност. Служители на банката употребяват електрически автомобили, които се задвижват по допустимо най-зелен метод, и зареждат батериите с електрическа енергия, създадена без никакви въглеродни излъчвания.
„ ЧЕЗ Трейд България " ЕАД е най-големият търговец на електрическа сила на свободния пазар в България и водещ снабдител на електрическа енергия за промишлеността и бизнеса. Дружеството има 15 години опит на свободния пазар, като е доставило 27 тераватчаса електрическа енергия и е осъществило 2,5 милиарда лв. общи проходи от продажби. Чрез ръководството на най-голямата балансираща група в България, ЧЕЗ Трейд разрешава на екологично насочените компании да ползват правилата на устойчивото развиване, осигурявайки им най-хубаво съответствие на сила, създадена от разнообразни възобновими източници.
В началото на юли „ ЧЕЗ Трейд " връчи документ за зелена сила на „ Дунав прес ", който ѝ разрешава да усъвършенства разноските си и да подсигурява непоклатимост на индустриалния развой, като обезпечи високо качество на доставките на електрическа енергия, спазвайки правилата си на устойчива зелена компания.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР