ЧЕЗ Разпределение България започва модернизация на електропровод 20 kV "Сокол",

...
ЧЕЗ Разпределение България започва модернизация на електропровод 20 kV "Сокол",
Коментари Харесай

ЧЕЗ започва модернизация на електропровод

ЧЕЗ Разпределение България стартира рационализация на електропровод 20 kV "Сокол ", който доставя електрическа енергия на селата Бъркачево, Соколаре, Враняк и Габаре в община Бяла Слатина, както и на с. Върбица в община Враца. Това оповестиха от сдружението.

Компанията ще извърши реорганизация и монтиране на автоматизирани отдалечени управляеми устройства, с което ще се усъвършенства сигурността и качеството на електрозахранването в региона. Инвестицията в плана е на стойност близо 120 хиляди лв..

Автоматизираните устройства, ще посочват сектора с късо съединяване. Същевременно автоматизирано ще отделят разваления сектор от електропровода, като по-голямата част от клиентите, захранвани от него, ще остават незасегнати от повредата. Всичко това ще докара и до доста по-бърза реакция от страна на сдружението при възможни повреди и доста по-кратко времетраене на безтоковите паузи.

С цел обезпечаване на безвредна работа на чиновниците по време на реконструкцията и отбраната на живота и здравето им, компанията ще извърши планувани изключвания на електрозахранването в посочените села на 6, 8 и 9 ноември от 8:30 до 17:00 ч.
Подобрителни действия ще се правят и по електропровода, захранващ обитаеми места в общините Петрич и Сандански. В резултат се постановат изключвания на електрозахранването на 5 ноември, в границите на работния ден, в селата Враня, Капатово, Катунци, Петрово, Хърсово, Бельово, Голешево, Горно Спанчево, Ковачево, Кромидово, Левуново, Лехово, Ново Ходжово, Ново Кономлади, Пиперица, Пирин, Хърсово, Яново, Черешница и в Леярски завод, с. Ново Делчево.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР