ЧЕЗ Разпределение България стартира монтирането на автоматизирани съоръжения по електропроводите,

...
ЧЕЗ Разпределение България стартира монтирането на автоматизирани съоръжения по електропроводите,
Коментари Харесай

ЧЕЗ Разпределение монтира автоматизирани елементи по мрежата в общ. Сепарева баня


ЧЕЗ Разпределение България започва монтирането на автоматизирани уреди по електропроводите, които доставят електрическа енергия на гр. Сапарева баня, селата Яхиново, Червен брег, Крайници, Сапарево, Гюргево, Овчарци и Ресилово, както и на гр. Дупница. Компанията приготвя мрежата за модернизацията и си набира нужните материали и устройства за нейното осъществяване.

При първите подобаващи метеорологични условия, ЧЕЗ Разпределение ще инсталира 3 броя отдалечено управляеми устройства и 3 броя устройства с отдалечено предаване на данни по електропроводите „ Яхиново “ и „ Сапарева баня “. Автоматизираните детайли дават опция за доста по-бързо локализиране на повреди. С това се чака да се редуцира неведнъж времето на спиранията вследствие на възможни повреди на обитаемоте места, които се зареждат от него.

Дейностите по рационализация на електропроводите в общ. Сапарева баня са част от дълготрайната стратегия на дужеството по възстановяване на електрозахранването в района, а стартирането им още при започване на годината са подбудени и от поетите от компанията задължения на извършена неотдавна среща с кмета на общината – Калин Гелев.

През 2018 година ЧЕЗ Разпределение инсталира върху електропровод „ Яхиново “ 4 автоматизирани устройства и 298 броя нови модерни изолатори от силиконов вид. Компанията инсталира нов трафопост и реконструира кабелна линия 20 kV в село Крайници. Дружеството извърши и реорганизация на мрежа ниско напрежение в с. Яхиново. Инвестицията в обектите възлезе на близо 250 000 лева

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР