CHEYENNE, Wyo. — Алек Болдуин не трябваше да плаща нищо,

...
CHEYENNE, Wyo. — Алек Болдуин не трябваше да плаща нищо,
Коментари Харесай

Семейството на морски пехотинец, убит в Афганистан, не успя да спечели дело срещу Алек Болдуин

CHEYENNE, Wyo. — Алек Болдуин не трябваше да заплаща нищо, с цел да позволи дело за $25 милиона, заведено от членове на фамилията на морски пехотинец убити в Афганистан, откакто артистът ги наказа в обществените медии поради протеста на 6 януари 2021 година в Капитолия на Съединени американски щати, сподели юристът на Болдуин.

U.S. Съдията от Южния окръг на Ню Йорк Едгардо Рамос през август отхвърли делото, поискано от брачната половинка и сестрите на Lance Cpl. Rylee McCollum, от Джаксън, Уайоминг, Когато фамилията на McCollum не заведе изменено дело, както предложения Рамос, преди крайния период през септември, съдията затвори делото през октомври.

Болдуин заплати нищо за разрешаване на случая, сподели неговият юрист Люк Никас в сряда в имейл до Асошиейтед прес. Адвокатите на двете страни, в това число юристът на семейство Макколъм Денис Постиглионе, не разясниха повече случая, когато се свързаха по имейл в четвъртък. Получил имейл в сряда, Postiglione отхвърли коментар и сподели, че семействот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР