Chevrolet обяви, че първият представител на Corvette Z06 70th Anniversary

...
Chevrolet обяви, че първият представител на Corvette Z06 70th Anniversary
Коментари Харесай

3.6 милиона долара за Chevrolet Corvette Z06 70th Anniversary Edition 2023

Chevrolet разгласи, че първият представител на Corvette Z06 70th Anniversary Edition 2023 е бил продаден на търга Barrett-Jackson Scottsdale за 3.6 милиона щатски $, като всички средства ще бъдат предоставени на благотворителната асоциация Operation Homefront.

От Chevrolet споделят, че достигнатата сума, декларирана от Джон Хендрикс (основател и изпълнителен шеф на Hendrick Companies), е рекордна за предлагана на търг на Barrett-Jackson кола, средствата от която са предопределени за благотворителни цели. Предходното най-високо достижение е за Chevrolet Corvette Stingray 2020, само че то е с 600 000 $ по-слабо.

Специалната серия Corvette Z06 70th Anniversary Edition 2023, която отбелязва от появяването на емблематичния модел, беше обявен от Chevrolet единствено преди няколко дни.

Сред отличителните детайли на Corvette Z06 70th Anniversary Edition са двата извънредни за серията екстериорни цвята- White Pearl Metallic и Carbon Flash Metallic, които ще могат да бъдат подчертани благодарение на спомагателни контрастни ленти, тематични джанти с юбилейни централни капачки, спомагателни отличителни табелки по екстериора, седалките, кормилото и праговете на вратите и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР