Chevrolet обяви, че първата налична за свободно закупуване бройка на

...
Chevrolet обяви, че първата налична за свободно закупуване бройка на
Коментари Харесай

Първият Corvette E-Ray се продаде за 1.1 млн долара

Chevrolet разгласи, че първата налична за свободно закупуване численост на електрифицираният Corvette E-Ray е била продадена на търг (Barrett-Jackson Palm Beach Auction) на 15 април, като достигната сума е била 1.1 млн щатски $. Събраните от продажбата на спортната кола средства ще бъдат предоставени на организацията DonorsChoose, която работи в региона на учебното подкрепяне.

Chevrolet Corvette E-Ray, който беше показан при започване на тази година, е изпълнен с LT2 6.2-литров, V-образен, осемцилиндров мотор с оптималната мощ от 495 конски сили и оптимален въртящ миг 637 Нм, който дава отговор за задвижването на задните колела, и електромотор с мощ от 160 конски сили и въртящ миг от 165 Нм.

Общата мощ на Corvette E-Ray, базовата цена на който е избрана на 104 295 щатски $, е 655 конски сили, а интегрираната на борда батерия е с потенциал от 1.9 kWh.

Благодарение на новата си задвижваща система, се трансформира в най-бързата трансформация в цялата история на модела, като дава обещание ускоряване от 0 до 100 км/ч за към 2.5 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР