Четворната коалиция няма да издържи пълен мандат. По-интересно е какво

...
Четворната коалиция няма да издържи пълен мандат. По-интересно е какво
Коментари Харесай

Ясновидец: Четворната коалиция няма да издържи пълен мандат, септември догодина сме на избори

Четворната коалиция няма да издържи цялостен мандат. По-интересно е какво тъкмо ще се случи, по кое време най-много ще настъпи интервала, в който няма да издържи държавното управление. Максимум интервалът на предварителните избори е следващата година до септември-октомври, приказваме за провеждането им. Това планува ясновидецът Божидар Караджов по Телевизия 7/8. 

Ситуациите на раздробяване на самото държавно управление или разклащането, ще стартира още от март, като мога да кажа механически по какъв начин ще се случи, в случай че има значение това. Тук отрицателната роля или по-точно обстановката към това да не се стигне до по-дълго ръководство, ще бъде, за жалост на една от партиите, които вземат участие, а не на ГЕРБ. И това ще бъде Българска социалистическа партия, в частност от дълго време кармично завършилото като бъдеще в партията наличие Корнелия Нинова. Още когато беше Миков ръководител на Българска социалистическа партия, тогава не съм вменявал, че той предварително би трябвало да напусне, с цел да пристигна Корнелия Нинова, даже тя да го знаеше. Но тука тъй като се касае за процеси, които са свързани с страната и държавното управление, по тази причина си разреших да го кажа, добави Караджов. 

И още нещо, в случай че позволите. Следващите предварителни избори ще бъдат извоювани още веднъж от " Продължаваме промяната ", с разлика най-малко към 15 депутата плюс пред вторите, които няма да са ГЕРБ, защото те вървят надолу. По-интересното е да кажа, че идващото ръководство ще бъде от две партии, малко е рано да споделям кои, защото тези още не са застъпили, с цел да ги разклатим. За идващите предварителни дано да приказваме по-късно, защото да не ги урочасаме, сподели още Божидар Караджов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР