Четвъртото Велико народно въстание за оставка на правителството на Бойко

...
Четвъртото Велико народно въстание за оставка на правителството на Бойко
Коментари Харесай

Отровното трио вдига Велико народно въстание IV на 3 октомври |

Четвъртото Велико национално въстание за оставка на държавното управление на Бойко Борисов, основния прокурор Иван Гешев и предварителни парламентарни избори ще се организира на 3 октомври от 17 часа, оповестиха във видео онлайн от протестния концерт на Орлов мост от Отровното трио - адв. Николай Хаджигенов, проф. Велислав Минеков и Арман Бабикян.

Събитието още веднъж ще е пред Президенството на площад Независимост.

" На 1 октомври е съвещанието на комисията LIBE, на 5-и е съвещанието на Европарламента във връзка корупцията на държавното управление на Борисов, по тази причина на 3-и ние се събираме още веднъж да покажем тия " сред 100 и 500 индивида ", които близо три месеца към този момент сме по площадите и желаеме оставки и ще получим оставки най-сетне. Чакаме ви ", съобщи адв. Хаджигенов.

Според проф Минеков в този момент е времето хората да покажат съвестта и силата си. 

" Дори и желанието да ги премахнем тези би трябвало да бъде гневно. Трябва да ги премахнем и това ще стане единствено в случай че се съберем, в случай че сме почтени и създадем всичко допустимо по тази причина ", добави известният ваятел.

Според него четвъртото Велико национално въстание ще се види от Европа, а точно Европа ще отсече краката на българската мафия.

" Нашето въстание продължава ", приключи Минеков.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР