Четвъртият и последен победител в голяма награда от новогодишна лотария

...
Четвъртият и последен победител в голяма награда от новогодишна лотария
Коментари Харесай

Разсеян късметлия спечели 10 милиона долара от лотария в Турция

Четвъртият и финален победител в огромна премия от новогодишна лотария в Турция беше разгласен единствено 28 дни преди крайния период за разпределяне на облагите. Победителят, който избра да остане неизвестен, купил билета и не запомнил за него, оповестяват турските медии.

Победителят беше измежду трима души, закупили билета със същия номер за премия от 80 милиона TL (10,2 милиона долара). Още един билет със същия номер беше останал непродаден. Докато други желаеха премията си от Milli Piyango Idaresi (Национална лотарийна администрация), последният победител отсъства след тегленето, извършено на 31 декември 2019 година

Анадолската организация заяви, че спечелилият живее в западната провинция Измир и е купил билета от продавач в област Коня. Неназованият победител е 53-годишен татко на трима деца и има междинен месечен приход от 3 500 TL.

Агенцията заяви, че мъжът е споделил на лотарийните чиновници, че по стичане на събитията е разкрил печелившия билет, защото въобще не си спомня да е купувал.

Той преглеждал директория с документи, съдържаща контракти за наем за магазина му. Когато видя билета в картотеката си дал сметка, че го е купил предходната година и в никакъв случай не го е ревизирал.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР