Четвъртият епизод от мини филма, посветен на заводите на Кока-Кола

...
Четвъртият епизод от мини филма, посветен на заводите на Кока-Кола
Коментари Харесай

От производствения център до кварталното магазинче – как продуктите на Кока-Кола ХБК България достигат до потребителите

Четвъртият епизод от мини кино лентата, отдаден на заводите на Кока-Кола ХБК България в Костинброд и Банкя потапя феновете в магията на логистичните процеси и тяхната динамичност. Експертите от отдел „ Логистика “ са основни герои в четвъртата част на поредицата, която показва процесите, през които минават продуктите, с цел да доближат от склада до комерсиалния обект и разкрива страстта, която самите те са изпитали при първата си среща с обичаните си питиета от богатото портфолио на компанията.

и разкрива повече елементи за технологиите и автоматизирания развой в индустриалните центрове на Кока-Кола ХБК България, които покачват продуктивността и разрешават на чиновниците да се концентрират още повече върху качеството. Епизодът потапя феновете в магичния развой на производството,  вярното предпазване и навременната доставка до крайния клиент на всички артикули от портфолиото на компанията. Видеото разкрива и повече елементи за триумфите на българския екип в групата на Кока-Кола ХБК по света. Калоян Първов (Ръководител Склад - Производствени центрове) с горделивост споделя: „ Силните триумфи, които постигнахме предходната година, не останаха недооценени и бяхме класирани на трето място през 2020 година от групата на Кока-Кола Хеленик във всичките 28 страни. Това беше извънредно огромно самопризнание за нас и всички сътрудници го одобриха драговолно “ и добавя „ Пожелавам на себе си и своя екип, през 2021 година първо място “.

още веднъж носи мощна страст и ентусиазъм с разказите на някои от хората, които се трудят в индустриалните центрове в Костинброд и Банкя. Емилия Петрова (Ръководител звено " Складово стопанство ", Производствен център Костинброд) споделя за вълнуващата и сериозна работа на отдел логистика и дългия път, който минава един артикул на компанията, с цел да доближи клиентите и донесе благополучие и задоволство на крайния консуматор.  Галя Марчева (Ръководител отдел " Диспечиране ", Производствен център Костинброд) с горделивост разкрива за прецизността, с която прави своята работа, като споделя „ Целта е не просто да  доставиш продуктите, а да ги доставиш по най-правилния метод “. Слави Славеев (Магазинер " Готова продукция и амбалаж ", Производствен център Костинброд) споделя за виновната работа, която има един складов чиновник и за деликатната подготовка, през която минава всяка една поръчка преди да бъде натоварена и доставена. Божидар Иванов (Водач мотокар, Производствен център Костинброд) споделя скъпите си мемоари за началото на своята кариера и вълнуващия първи път, в който е опитал най-любимата си напитка Кока-Кола. Със сълзи на очи споделя вълнуващата история на своя наследник, който също работи в Кока-Кола ХБК България. Иван Петров (Ръководител звено, Складово стопанство, Производствен център Банкя) споделя повече за търпението и прецизността, която изисква неговата работата и за значимите отговорности, които всеки един от екипа извършва безпогрешно, а Огнян Атанасов (Експерт " Логистика - Транспорт Директни ", Производствен център Костинброд) си спомня с усмивка за коледната магия и вълнението, което е изпитал преди години, виждайки за първи път Кока-Кола в кварталното магазинче.

Специалният мини филм, с който Кока-Кола ХБК България означи годишнините на своите фабрики в Костинброд и Банкя показва част от хората, които се трудят всекидневно в двата индустриални центъра, с цел да доближават продуктите на компанията до нейните клиенти и консуматори. Петте епизода в поредицата са въодушевени от  стратегическите стълбове за развиване на компанията - Портфолио, Професионалисти, Продуктивност, Планета и Партньори. Уникалният мини филм, основан дружно със студио SPACE DIVE Productions потапя феновете в магичния развой на производството на техните обичани питиета и ги среща със чиновниците на двата индустриални центъра.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР