Четвърти сезон на Игри на волята“ наближава своя край и

...
Четвърти сезон на Игри на волята“ наближава своя край и
Коментари Харесай

Какво се случва днес с големите победители в „Игри на волята“

Четвърти сезон на „ Игри на волята “ наближава своя край и до момента в който всички се чудим кой ще бъде огромният победител, взехме решение да обърнем взор обратно - към предходните три сезона и любимците, които сграбчиха огромната премия.

Първи сезон на приключенското риалити започва през 2019, а победител беше Добрин Николов от Карнобат, който тогава беше на 27. Три години по-късно Добрин продължава да се занимава със спорт и фрийрън , още е веган и природозащитник. Под видео от октомври 2021 година той споделя, че е 114 кг и е веган от 2 години и 8 месеца насам.
                             

Добрин е направил този избор поради любовта му към дивата природа.

„ Най-голямата смяна, която можем да създадем, с цел да спрем разрушението на Земята, е да минем на диета, основана на растения “, уверен е той.

В Instagram под една от изявленията си Добрин написа и за какво се е отказал от ММА: „ Спрях ММА, тъй като считам, че главите ни трябват повече за мислене, а не с цел да се удряме по тях, също не желая да контузвам никого против популярност и пари и да развличам хора, плащащи да гледат експанзия и кръв “ , уверен е той. 
                             

Оказва се, че Добрин се познава и с един от любимците в тазгодишния сезон на „ Игри на волята “ - Гого, с който споделят пристрастеността си към спорта и природата:

„ Много добър спортист и човек на първо място. Радвам се, че откликна на поканата ми за залесяването и около това се запознахме. Потрудихме се един до друг, повисяхме си на ръце, направихме някое друго салто, за мен е към този момент добър другар, на който сигурно може да се разчита. Машината на този сезон на Игри на волята! “
                             

Големият победител във втори сезон през 2020 година беше Милен Цветков. Той е родом от Мездра, само че живее със фамилията си в София, а по време на шоуто беше на 31 години. В изявление от тази пролет той описа по какъв начин се е трансформирал животът му след предаването:

„ Определено това беше едно огромно предизвикателство, само че в световен аспект животът ми не се е трансформирал фрапантно преди и след присъединяване ми. Даде ми доста страсти, позитивен заряд и хъс, спомагателна сила. Това са прекарвания, които ще помним до живот всички участници, само че чисто в битов аспект работя това, което работех и преди игрите. Занимавам се с клинични изпитвания. “
                             

От персоналния му Instagram виждаме, че това лято Милен се е отдал на заслужена отмора със брачната половинка и сина си , който към този момент е на шест годинки.
                             

Също по този начин продължава да поддържа положителната си форма и да спортува постоянно.
                             

Трети сезон на „ Игри на волята “ предходната година се оказа съдбоносен за Андрей Гридин. Андрей е от Казахстан и на 32-годишна възраст се трансформира в огромния победител в предаването.
                             

Той е извънреден ултрамаратонец и ски-бегач и е взел участие на Олимпийските игри в Сочи и съдейки по фотосите му, продължава да взе участие в разнообразни надпревари и шампионати.
                             

Дъщеричката му Али е към този момент на 5 годинки , а дружно със брачната половинка си Ксения постоянно разгласяват занимателни фотоси и видеа.
                             

Наскоро Андрей даже взе участие в „ Черешката на тортата “, където обаче финишира на второ място. В кулинарната седмица се включиха и други участници от трети сезон на „ Игри на волята “ - Красима, известна и като Бамби, Мани, Неделчо и Паулина.
                             

А кой ще грабне огромната премия тази година? Предстои да разберем напълно скоро!
 Кои са любимците за огромната премия в „ Игри на волята “  Кои са любимците за огромната премия в „ Игри на волята “  Кои са любимците за огромната премия в „ Игри на волята “  Кои са любимците за огромната премия в „ Игри на волята “
Гледайте предаването от понеделник до петък от 21:00 по NOVA. Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на  и  на формата!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР