Четвърти ден от събарянето на незаконния ловен хотел на Румен

...
Четвърти ден от събарянето на незаконния ловен хотел на Румен
Коментари Харесай

Продължава събарянето на имота на Вълка: СО подготвя масови проверки за незаконни сгради

Четвърти ден от събарянето на противозаконния ловджийски хотел на Румен Гайтански-Вълка. Столичната община приготвя всеобщи инспекции за противозаконни здания и уреди в столицата, съобщи в ефира на bTV главният проектант на София Здравко Здравков.

Не е единствено Вълка. Цоло Вутов е във „ Витиня “, в „ Кормисош “ е Тодор Батков, Вальо Златев е в „ Паламара “, сподели специалистът на „ Зелени закони “

„ Искам да покажем на обществото ясно, че имаме нулева приемливост към осъществяването на нелегално строителство и в тази връзка с екипа на господин Терзиев приготвяме инспекция във всички региони на столичната община, тъй че никой да не се усеща спокоен, че е построил нелегално строителство в града “, сподели арх. Здравков. 

Снимка: Антоан Златков

Вчера от Югозападното държавно дружество анулираха възбраната за влизане на техника и служащи в ловното стопанство „ Искър ” зареди бременните кошути, а през днешния ден стадо дивеч излезе на паша преди техниката на общината да влезе в парцела и да продължи работата по демонтажа.

Катинарът на портата беше отсечен с флекс

Сградата ще бъде съборена до кота 0, увери архитектът на София.

 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР