Четвъртфиналният двубой на Григор Димитров срещу Рафаел Надал от Masters

...
Четвъртфиналният двубой на Григор Димитров срещу Рафаел Надал от Masters
Коментари Харесай

Мачът на Григор Димитров срещу Рафаел Надал от 1/4-финалите на Мастърс-а в Шанхай на живо по Mtel Sport 1

Четвъртфиналният дуел на Григор Димитров против Рафаел Надал от Masters 1000 шампионата в Шанхай ще бъде излъчен директно по Mtel Sport 1. Българинът доближава за първи път в кариерата си толкоз напред в шампионата в Шанхай. Мачът посред им ще се организира на 13 октомври от 09:30 часа българско време.

Първата ни ракета в профил в предходните кръгове двама американци. Във втория кръг Димитров избави цели три мачбола и надви над Райън Харисън след тайбрек в третия съдбоносен сет. В третия кръг обаче, българинът изигра доста безапелационен дуел и записа обикновен триумф над Сам Куери – 6:3, 7:6 (3).

От своя страна Рафаел Надал показва шампионско движение и не оставя никакви шансове на противниците си в Шанхай. Първата жертва на международния №1 беше американецът Джаред Доналдсън, надигран със 6:2, 6:1, а в третия кръг Матадора се наложи със 6:3, 6:1 над Фабио Фонини.

Миналата седмица, на 1/2-финала от ATP 500 шампионата в Пекин, Рафаел Надал и Григор Димитров също се срещнаха, като испанецът надви със 6:3, 4:6, 6:1 като по този метод записа 10-ата си победа в 11 мача против българската тенис звезда.

Masters 1000 шампионатът в Шанхай е с награден фонд от съвсем 4 млн. $ и е част от най-престижната серия от 2009 година В първите 4 години от съществуването си – от 2009 до 2013 година, шампионатът непроменяемо е избиран като №1 Masters конкуренция от самите играчи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР