Четвъртък сутринта е и водещият на Тази сутрин Златимир Йовчев

...
Четвъртък сутринта е и водещият на Тази сутрин Златимир Йовчев
Коментари Харесай

bTV се включи на живо, за да разкаже за 15-секундна драма с откраднат телефон в студио за красота

Четвъртък сутринта е и водещият на " Тази заран " Златимир Йовчев дава обещание, че въпреки месецът да свършва, то утринният блок на bTV няма да завърши преди да показа всички " забавните тематики и посетители ".

Сред належащите да бъдат разказани истории се оказва сюжет за " нагла " кражба на мобилен телефон от салон за хубост в центъра на София. Макар цялата вест към случилото се да може да бъде обяснена в границите на едно изречение или единствено на няколко секунди, bTV взема решение да отдели близо 3 минути в разнищване на проблема.

За задачата взема решение да включи репортера Петър Антонов онлайн от самото място на престъпление - а точно разкрасителното студио. Още в първите секунди Антонов съумява да съобщи цялата информация, която е следната: Неизвестен мъж влиза във въпросното студио. Вижда оставен мобилен телефон на рецепцията, която е празна. Взима го и си потегля с него.

" 15 секунди продължава цялата обстановка тук на място ", споделя репортерът, само че дава обещание да разкрие още детайлности от случилото се.

Тях предава собственичката на комерсиалния обект Деси Деспотова, която - някак разгорещено и говорейки за себе си в голям брой число - повтаря за трети път към този момент известния на феновете сюжет.

" Кога установихте, че против вашето студио е осъществено посягане? ", пита я репортерът.

" В понеделник,като не можахме да си намерим телефона. Първоначално помислихме, че някъде сме го не запомнили, някъде някой го е взел вместо неговия телефон, само че като се опитахме да се обадим, установихме, че картата е изключена ", изяснява дамата.

Собственичката на салона твърди, че в региона няма обири, които да зачестяват, само че в последно време " доста съмнителни хора се въртят в близост и постоянно някой проси или желае пари ".

Цялата тази драма може би е надалеч от визиите на някои фенове за " забавна тематика " - изключително за тези, които са гледали надалеч по-впечатляващи обири. Все отново някои от тях могат да са почитатели на " Money Heist " или " Lupin ", където обирите са надалеч по-масивни и трагични, въпреки и да са художествено пресъздадени.

Кое тъкмо е въпросното студио, в което се е разиграла " наглата кражба ", bTV пази в загадка... или най-малко се пробва. Макар водещият и репортерът да не посочват името на комерсиалния обект, евентуално с мисълта да избегнат целенасочена реклама, логото на салона беше уловено на няколко пъти от операторския екип.

Казусът остава в ръцете на управляващите, които ще го проверяват и ще откриват причинителя. А феновете на bTV към този момент знаят всички детайлности към него - с помощта на похвати като преразказ на преразказа и реализиране на " жива връзка ", без която всичко би било същото.

" Тази кражба сигурно е оставила неприятно чувство и ще бръкне в джоба на индивида, който е останал без телефон ", споделя за край водещият, само че истината е, че 3-минутното включване е оставило неприятно чувство и за най-малко няколко фенове, които са могли да оползотворят това време по различен метод.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР