Четирите кучета, които разкъсаха до смърт 39-годишната Мирослава Стоянова от

...
Четирите кучета, които разкъсаха до смърт 39-годишната Мирослава Стоянова от
Коментари Харесай

Кучетата-убийци от Долна Оряховица били на сводник

Четирите кучета, които раздраха до гибел 39-годишната Мирослава Стоянова от Долна Оряховица се оказаха благосъстоятелност на човек с престъпно минало.

 

Според осведомени баш чорбаджията на песовете от дълго време върти търговия с женска плът в Холандия, където изнасял нашенки, подготвени на всичко, с цел да се видят с някой лев в джоба.

 

В Амстердам той държал няколко кафези с пеперудки, които задоволявали щенията на мераклии. Те му носели фантастични приходи досега, в който не бил наквасен от една от труженичките, защото решила, че й отчислява прекомерно малко.

 

Така гуруто се озовал зад решетките в ниската земя. Той бил добре прочут и в родния си град, където също сътворил редица дивотии. Отрицателната му популярност обаче от дълго време не правела усещане на никого. Местните настояват, че набирал девойки от Велико Търново, Варна и Шумен, а преди да ги изкара зад граница ги „ обработвал “ душевен в мазето си.

Там държал и кучетата, които трябвало да плашат бъдещите жрици.

 

Тъй като на кучетата не им липсвало нищо, били миролюбиви. Често излизали на улицата, само че не нападали хора. След ареста на благодетеля им, грижите за тях били трансферирани на неговия комшия Ивалин Стратиев. 61-годишният мъж се грижел за тях и няма концепция какво тъкмо е отключило експанзията им. След като ги храни близо две години, е безапелационен, че не биха скочили на никого, без външна провокация. Още повече по Мирослава, която заран и вечер минавала около портата, отивайки и връщайки се от работа.

 

Така и не излиза наяве какво тъкмо се е случило и за какво никой от съседите не й се е притекъл на помощ. Престъплението е квалифицирано по член 325 от Наказателен кодекс, където се показва, че който не постави задоволително грижи за домашно животно, намиращо се под негов контрол, вследствие на което животното аргументи междинна или тежка телесна щета на човек и в случай че е последвала гибел, наказването е отнемане от независимост до 5 години или санкция от 10 000 лева

 

Ивалин нямал непрекъсната регистрация, само че пък имал персонална спогодба със стопанина на къщата да се грижи за парцела и кучетата му. Получавал прилична сума за полагания труд. Според някои локални поданици, парите идвали от Германия, а други настояват, че идват от Холандия. Ивалин обаче не успявал да разпредели вярно получаваното заплащане поради слабостта си към огнените течности.

Вместо да купува кучешка храна, предпочитал да влага парите в приятност за жадното си гърло.

Инфо: Уикенд

Тагове: кучета-убийци Долна Оряховица Ивалин Стратиев сводник Мирослава Стоянова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР