Четиримата трафиканти, задържани в гр. Димово с 24-има нелегални мигранти,

...
Четиримата трафиканти, задържани в гр. Димово с 24-има нелегални мигранти,
Коментари Харесай

Трафикантите, задържани в гр. Димово, остават в ареста

Четиримата трафиканти, арестувани в гр. Димово с 24-има незаконни мигранти , остават в ареста, осведомят от Районна прокуратура във Видин.

Районният съд - Белоградчик почете настояването на Районна прокуратура – Видин, Териториално поделение – Белоградчик,  за установяване на мярка за неотклонение  " задържане под стража " на четирима трафиканти на мигранти.

Те бяха арестувани към 05,00 ч. на 19.02.2023 година в гр. Димово, област Видин, до момента в който транспортират 24-ма нелегално влезнали в страната афганистански жители. При инспекция от чиновници на Главна дирекция " Гранична полиция " е открито, че чужденците били транспортирани в товарен автомобил, не предопределен за транспорт на хора и подсигурен с две пилотиращи коли.

 Четиримата бяха привлечени в качеството на обвинени по член 281, алинея 2, т. 1, т. 3, и т. 5, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс. и арестувани за период до 72 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. Районна прокуратура – Видин изиска от съда установяване на най-тежката мярка за неотклонение, поради събраните доказателства, високата социална заплаха на действието и опцията да извършат друго закононарушение и да се укрият.

Районният съд - Белоградчик одобри напълно на обвиняването и остави в ареста всеки един от обвинените.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР