Четиримата полицаи, които са обвинени за насилието над протестиращите, най-вероятно

...
Четиримата полицаи, които са обвинени за насилието над протестиращите, най-вероятно
Коментари Харесай

Ивайло Вълчев, ИТН: Полицаите от кадрите с насилието вероятно са изпълнявали заповеди

Четиримата служители на реда, които са упрекнати за насилието над протестиращите, най-вероятно не са работили без да пита, а са изпълнявали заповеди. Повече от ясно е, че когато има такива дейности, отговорността се носи от тези, които дават нарежданията. Това съобщи Ивайло Вълчев от Има Такъв Народ преди изключителното съвещания на Народно събрание поради фрагментите с полицейско принуждение над протестиращи.

Той не пожела да каже чия е съответно отговорността, само че съобщи: Точно за това са тези инспекции, с цел да се откри кой е давал съответни нареждания, с цел да се случи това, което се случи.

" Днешното съвещание е мотив за всички нас да забележим и да разберем в действителност какво се случи преди една година и виновните за тези фрагменти би трябвало да си понесат наказателната отговорност, в това число тук става въпрос, в случай че се наложи, за събаряне на имунитет, тъй като в тази пленарна зала има хора, които са директно виновни за полицейското принуждение по време на митингите преди една година ", сподели Станислав Балабанов от Има Такъв Народ.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР