Четиримата похитители са задържани според британските имиграционни закони, а корабът

...
Четиримата похитители са задържани според британските имиграционни закони, а корабът
Коментари Харесай

Губят Контрол! Мигранти Превзеха Гигантски Кораб Край Великобритания!

Четиримата похитители са арестувани съгласно английските имиграционни закони, а корабът е отведен на безвредно място в пристанище Тилбъри, заяви английската полиция.

Според телевизия " Скайнюз ", която се базира на представител на транспортната компания " Грималди груп " - притежател на кораба, счита се, че четиримата са се качили на кораба в Нигерия и са наредили на капитана и екипажа да ги откарат до английския бряг, като ги заплашили с железни тояги.

Вероятно те желали да скочат от борда и да доплуват до брега. Eкипажът съумял да се скрие и да се заключи, изолирайки се от нападателите за по-сигурно.

Полицията заяви, че не счита случая за обвързван с пиратство или с тероризъм. У мигрантите нямало друго оръжие, с изключение на сопите.

Бреговата защита схванала, че на кораба се случва нещо неправилно, когато той почнал да се движи в кръг край брега покрай град Маргейт, написа Българска телеграфна агенция. Според вестник " Сън " персонално министър председателят Тереза Мей дала позволение за интервенцията, откакто в продължение на 12 часа ситуацията на кораба не се трансформирала към по-добро и откакто спецслужбите съумели да изяснят ситуацията на борда.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР