Четирима заместник-министри са назначени в две министерства. В Министерството на

...
Четирима заместник-министри са назначени в две министерства. В Министерството на
Коментари Харесай

Назначени са четирима заместник-министри

Четирима заместник-министри са назначени в две министерства. В Министерството на превоза и известията поста поемат Анна Натова, Григори Григоров и Бисер Минчев.
 
 Анна Натова Анна Натова Източник: п
Близо 10 години от професионалната кариера на Анна Натова е обвързвана с Държавното дружество " Пристанищна инфраструктура ", където е заемала разнообразни управителни длъжности, в това число общоприет шеф през 2022 година От 2009 година до 2015 година е шеф дирекция " Европейски съюз, интернационалните връзки и планове " в ИА " Морска администрация ". Преди това е работила и в Министерството на външните работи. По обучение е правист.
 
 Григори Григоров Григори Григоров Източник: Пресцентър на Министерски съвет
Григори Григоров е ръководител на Съвета на шефовете на Холдинг " Български държавни железници " ЕАД в интервала от 2018 година до 2021 година Притежава дълготраен опит в ръководството на телекомуникационни компании и развиването на високи технологии в разнообразни разрастващи се пазари. Завършил е Техническия университет в София, има MBA от City University в Сиатъл, Съединени американски щати.
 
 Бисер Минчев Бисер Минчев Източник: Пресцентър на Министерски съвет
Бисер Минчев е с дълготраен управнически опит в структурата на Директива за птиците Национална компания " Железопътна инфраструктура ". Към момента е основен инспектор по сигурността на превоза, бил е също по този начин заместител общоприет шеф " Експлоатация ". Магистър-инженер е от ВВТУ " Тодор Каблешков " в гр. София.
 
В Министерството на енергетиката на длъжността заместник-министър е назначена Ива Петрова. Има 10-годишен професионален опит в същото министерство, където  поредно е била специалист, шеф в дирекция " Енергийни пазари и преструктуриране " и заместник-министър. Отговаряла е за ръководство и мониторинг на енергийни планове, финансирани по силата на двустранни и многостранни стратегии, както и за действия в региона на основаването на дейно функциониращи енергийни пазари и други.  Работила e също като самостоятелен оценител на планови оферти.
 
 Ива Петрова Ива Петрова Източник: Пресцентър на Министерски съвет
Петрова е и хоноруван помощник в Стопанския факултет на СУ " Св. Климент Охридски ". Получава висшето си обучение с магистърска компетентност " Стопанско ръководство " в Софийския университет. Завършила e и University of Birmingham, Англия. Прави редица специализации в Япония, Белгия, Англия.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР