Четирима служители на Районна служба Пожарна безопасност и защита на

...
Четирима служители на Районна служба Пожарна безопасност и защита на
Коментари Харесай

Разлог в помощ на пострадалите от земетресението в Турция

Четирима чиновници на Районна работа „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ – Разлог оказват помощ на потърпевшите от земетресението в Турция.
В понеделник за град Адана със избавителни кучета отпътуваха Любчо Джолев и Благой Максимов. От през днешния ден на терен, при извънредно тежки условия, за избавяне на ранените и потърпевшите от опустошителната буря, работят и сътрудниците им Иван Сковарданов и Муса Мусов.
Спасителите се чака да се приберат от опустошения град на 17 февруари.
Община Разлог изрича благодарности към всички, които насочиха запитвания за набиране на помощи.
Всеки, който желае да помогне, може да го направи, като се причисли към акцията на БЧК за набиране на финансови средства, в помощ на потърпевшите от опустошителното земетресение в Турция.
-На 9 февруари до обяд ще бъдат сложени кутии за финансови дарения в образователните заведения в град Разлог и МБАЛ - Разлог.
- превод по банкова сметка IBAN: BG64UNCR76301078660913 -
- Можете да подкрепите акцията на БЧК и с SMS на къс номер 1466 (на стойност 1 лева.) към всички мобилни оператори.
Община Разлог е в непрекъсната връзка с БЧК и Турския Червен полумесец. Към сегашния миг от Турския полумесец показват, че имат потребност от финансова помощ, а след осъществяване на оценка на дълготрайните потребности, ще дават и спомагателна информация.
За момента няма да бъде отварян пункт за материални дарения на територията на град Разлог, заради запас от нови артикули, събрани при предходни акции.
Община Разлог има подготвеност да даде материална помощ при първа нужда.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР