Четирима пилоти отнесоха наказания след квалификацията за Гран при на

...
Четирима пилоти отнесоха наказания след квалификацията за Гран при на
Коментари Харесай

Наказания пренаредиха стартовата решетка в Монреал

Четирима водачи отнесоха санкции след квалификацията за Гран при на Канада. Най-пострада приключилият на второ място Нико Хюлкенберг. Пилотът на " Хаас " отнесе 3 места на стартовата решетка поради това, че не е понижил скоростта при червен байрак, секунди откакто даде феноменалното си време.

По принцип това е наказване от 10 места, само че стюардите са приели, че в усилващия се дъжд над пистата " Жил Вилньов " водачът има смекчаващи винага условия.

С по три места бяха осъдени също по този начин Карлос Сайнц, Юки Цунода и Ланс Строл за разнообразни моменти от квалификацията. Цунода извади шанс, тъй като против него имаше две следствия, само че за едното бе оневинен.

Така от първа редица тази вечер започват Макс Верстапен и Фернандо Алонсо. След тях са Луис Хамилтън и Джодж Ръсел. Хюлкенберг към този момент е на трета редица, а до него е Себастиан Окон. Ландо Норис и Оскар Пиастри са на четвърта, а зад тях са Алекс Албън и Шарл Льоклер.

Сайнц отиде на шеста редица до Серхио Перес. От седма потеглят Кевин Магнусен и Валтери Ботас. Осма е за Пиер Гасли и Ланс Строл, девета - за Ник де Врис и Логън Сарджънт, а последната е за Цунода и Джоу.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР